Lucia Lauková Krimi Správy

Nepríjemnosť na cintoríne v Nitre: Žena nahlásila na polícii sexuálne obťažovanie

Návšteva nitrianskeho cintorína sa zvrtla na nepríjemnú skúsenosť. Žena si musela zavolať na pomoc políciu.

Ilustračný obrázok k článku Nepríjemnosť na cintoríne v Nitre: Žena nahlásila na polícii sexuálne obťažovanie
Zdroj: Dnes24.sk

Pietne miesta častokrát nie sú sväté zlodejom či vandalom. Začiatkom novembra sa na mestskom cintoríne v Nitre odohrala prinajmenšom nezvyčajná udalosť.

Ako informuje MsP prostredníctvom svojho webu, z objektu mestského cintorína na Cintorínskej ulici v Nitre volala na tiesňovú linku 159 rozhorčená pani. „Uviedla, že ju krátko pred sedemnástou hodinou na cintoríne sexuálne obťažoval asi 15 – 16-ročný mladý muž.,“ píše sa na webe MsP v Nitre. Ako sa neskôr ukázalo chlapec mal len 12 rokov.

Sexuálne obťažovanie oznámila na polícii 52-ročná žena. Podľa webu MsP v Nitre, ju mladý Nitran na cintoríne istý čas sledoval v tesnej blízkosti. „Keď chcela zabočiť do uličky vpravo, rukou ju chytil za zadnú časť tela a mierne ju stisol. Preľaknutá pani na neho zakričala a ponáhľala sa preč. Keď si však všimla, že ju z diaľky pozoruje, z obavy o svoju bezpečnosť vybrala mobilný telefón a privolala si pomoc,“ opisuje skutok mestská polícia.

Mladíka, pritom ako sa pokojne prechádzal po cintoríne, zadržala polícia. „Školopovinný chlapec ešte nie je pre svoj vek zodpovedný za svoj čin, preto bol jeho priestupok v zmysle zákona o priestupkoch odložený,“objas­ňuje MsP v Nitre na svojom webe.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM