Správy

Neodhrnuté chodníky a schody? Kritické úseky môžete nahlasovať mestu

Natrafili ste na neupravený, zasnežený alebo zľadovatený chodník? Radnica vyzýva občanov, aby takéto kritické úseky nahlasovali.

Ilustračný obrázok k článku Neodhrnuté chodníky a schody? Kritické úseky môžete nahlasovať mestu
7
Galéria

Nitrianska radnica vyzýva verejnosť, aby nahlasovala problematické úseky. „Snažíme sa, aby chodníky a schody v meste boli bezpečné,“ uvádza radnica na sociálnej sieti. Snahu mesta však komplikuje aj výpadok zamestnancov v stredisku mestských služieb kvôli ochoreniu Covid-19.

Pomôcť zlepšiť zimnú údržbu v meste môžete nahlásením neodhrnutého alebo zľadovateného úseku. Radnica pre občanov zriadila linku na mestské služby, kde môžete nahlasovať kritické úseky.

S podnetmi sa môžete obracať na číslo 037/77 20 060 alebo 0914 352 806. „Poprípade píšte email na: lubomir.muzika@msunitra.sk,“ vyzýva radnica.

„Reálne však nie je možné všetky úseky udržiavať dokonale odhrnuté, nakoľko je ich v meste Nitra toľko, že by ste nimi prešli z Bratislavy do Košíc. Navyše, kvôli covidu pociťujeme aj personálne oslabenie v stredisku mestských služieb. Dávajte si na seba pozor,“ dodáva mesto Nitra.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zasnežené ulice na Klokočine
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM