Lucia Lauková Krimi

Nehoda na stavenisku automobilky Jaguar: Z prevráteného kamiónu unikal olej

Na stavenisku automobilky Jaguar Land Rover v Nitre sa prevrátil kamión. Potrebný bol aj zásah hasičov s ekologickým autom, kvôli veľkému úniku oleja.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na stavenisku automobilky Jaguar: Z prevráteného kamiónu unikal olej
Zdroj: TASR

Správu o prevrátenom kamióne na stavenisku automobilky Jaguar Land Rover v Nitre prijali hasiči v stredu krátko pred 9.00 h.

Podľa slov Michala Vargu išlo o ťahač s vyklápacím návesom, ktorý mal naložený štrk. „Pravdepodobne sa vyhýbal druhému vozidlu, ktoré na stavenisku pracovalo,“ uviedol Michal Varga.

Ako uviedol hovorca Michal Varga, k žiadnym zraneniam nedošlo. Rizikom však bol unikajúci olej z vozidla. „Na mieste zasahovali dve hasičské jednotky s jedným ekologickým vozidlom a s jedným vozidlom hasičskej záchrannej služby,“ prezradil Michal Varga.

Aj štyri hodiny od nehody ostávajú hasiči stále na mieste. „Situáciu majú hasiči pod kontrolou. Momentálne čakajú na ťažkú techniku, ktorá dostane kamión na kolesá. Hasiči zabraňujú unikaniu prevádzkových kvapalín a najmä unikaniu oleja do životného prostredia,“ informoval nás Michal Varga, hovorca HaZZ v Nitre. Na mieste nehody boli prítomné aj policajné zložky.

Správu budeme aktualizovať!

Foto: ilustraččné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM