Krimi Komunálne voľby

NECHUTNÝ predvolebný boj? Kandidátovi na mestského poslanca niekto poškodil autá!

Na kapote auta kandidáta na nitrianskeho poslanca sa objavil vyškriabaný nápis. Ten odkazuje na tím, v ktorom sa bude uchádzať o hlasy voličov.

Ilustračný obrázok k článku NECHUTNÝ predvolebný boj? Kandidátovi na mestského poslanca niekto poškodil autá!
Zdroj: Štefan Štefek

„Koncom minulého týždňa sa stalo niečo nehorázne! Kandidátovi na poslanca z môjho Tímu pre Nitru niekto vyryl na kapotu auta (ŠPINY ŠTEFEKOVSKÉ) a vypustil pneumatiky,“ informoval prostredníctvom sociálnej siete kandidát na primátora Nitry Štefan Štefek.

Nepríjemné prekvapenie

Štefek vyjadril jasný postoj: „Takéto praktiky nemajú čo v normálnej spoločnosti robiť, nie sme predsa mafiánsky štát.“

Podľa portálu noviny.sk, kandidátovi na mestského poslanca v Nitre poškodili dve autá, ktoré mal zaparkované na dvore rodinného domu. Všimla si to manželka kandidáta, ktorá pri cúvaní zistila, že má vypustené pneumatiky. Na druhom aute bol vyrytý spomenutý nápis.

Prečítajte si tiež

Predvolebný boj?

Správa preletela médiami, no šéf Tímu pre Nitru sa postavil pred kamery, aby celú situáciu objasnil.

„Odsudzujem takýto prejav názoru. Je to detinské, dokonca zbabelé a pokiaľ by toto bolo dielom niektorého z mojich protikandidátov, tak im odporúčam, aby sa radšej venovali riešeniam pre Nitru tak, ako to robíme my. Nech nechajú na voličovi, ako sa rozhodne, aj bez takéhoto nátlaku. Ja to neviem s ničím iným spojiť, len teda s predvolebnou kampaňou. Prečo pánovi Petrovi Polákovi neprišiel takéto niečo niekto naškriabať na jeho kapotu pred mesiacom, pred dvoma, pred troma? Samozrejme to súvisí s tým, že kandiduje a zaradil sa do určitého klubu,“ povedal Štefan Štefek.

Ako pre noviny.sk dodal Polák: „Ja nepriateľov nemám a si myslím, že to má s týmto súvis.“ Celým prípadom sa už zaoberá polícia. Poškodené autá rieši ako priestupok proti majetku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM