Lucia Lauková Správy

Najčítanejšie správy týždňa: TOP 5 tém z Nitry, ktoré vás zaujali najviac

Počas uplynulého týždňa sa toho v Nitre stalo naozj dosť. Prinášame vám prehľad tých najčítanejších správ priamo z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Najčítanejšie správy týždňa: TOP 5 tém z Nitry, ktoré vás zaujali najviac
Zdroj: Dnes24.sk

Najlepšie pivné podniky

Najviac z celého týždňa zaujal prehľad najlepších pivných podnikov na Slovensku, v ktorom až dve priečky obsadili podniky z Nitry. Desiatky odborníkov sa zhodli na tom, že ponuka tohto zlatého moku pod Zoborom patrí medzi najlepšie. Do najlepšej desiatky sa dostali Beer Time a Prvá Pivotéka Nitra.

Čítajte tu: TIETO podniky v Nitre majú najlepšie pivo: Patria do TOP 10 na Slovensku!

Najpoužívanejšie mená v Nitre

Druhou najčítanejšou témou uplynulého týždňa boli najpoužívanejšie krstné mená pod Zoborom. V rebríčku top 15 krstných mien sme sa dozvedeli, ktoré meno v Nitre nosí naviac mužov a žien. Podľa aktuálnych štatistík patria medzi najpoužívanejšie mená Eva, Zuzana a v prípade pánov Jozef a Martin. Ktoré sú však tie najpoužívanejšie?

Čítajte tu: TOP 15 mužských a ženských mien v Nitre: Ktoré sú najpoužívanejšie?

Nový riaditeľ Službytu

Zaujímalo vás aj to, kto preberie stoličku po Renáte Kolenčíkovej, ktorú z funkcie odvolali poslanci. K rozhodnutie o výmene konateľov na Službyte došlo počas mestského zastupiteľstva vo štvrtok 13. októbra. Novým konateľom mestskej spoločnosti Službyt sa stal Pavol Varga. Na jeho adresu však od odvolanej konateľky padla vlna kritiky. Prečítajte si ich vzájomnú diskusiu v článku.

Čítajte tu:Poslankyňu Kolenčíkovú odvolali z funkcie: Službyt má nového konateľa

Video rozhovor s exposlankyňou

Koncom týždňa sme vám priniesli video rozhovor s Renátou Kolenčíkvou. V ňom bývalá poslankyňa strany Smer-SD opisovala vzniknutú situáciu a prečo sa nakoniec rozhodla zo strany odísť. Prezradila čo ju prekvapilo. Nebála sa hovoriť o korupcii v strane. Potvrdila, že dôkazy predložila vyšetrovateľom.

Čítajte tu:VIDEO: Rozhovor s exposlankyňou Smeru-SD v Nitre, dôkazy o korupcii má polícia

10 kvízových otázok o Nitre

Počas týždňa ste si mohli preveriť vedomosti o svojom rodnom meste. Poslúžil vám na to náš kvíz, v ktorom sme vám položili 10 otázok. Prelúskajte náš kvíz a možno sa dozviete zaujímavosti, ktoré ste doposiaľ o Nitre nevedeli.

Čítajte tu:Ako dobre poznáte svoje mesto? 10 otázok a zaujímavých faktov o Nitre!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM