Rastislav Búgel Hokej

Nahnevaný Peter Ordzovenský fanúšikom: Handzuš je legenda, nerobme si hanbu pred celým Slovenskom!

Nitrianski hokejoví priaznivci si niekedy servítku pred ústa neberú. Svoje by o tom vedela povedať aj dlhoročná opora hokejovej reprezentácie Michal Handzuš. Na jeho stranu sa postavil aj nahnevaný nitriansky hokejista Ordzovenský.

Ilustračný obrázok k článku Nahnevaný Peter Ordzovenský fanúšikom: Handzuš je legenda, nerobme si hanbu pred celým Slovenskom!
Foto: Rastislav Búgel

Nitrianski fanúšikovia sú obvykle výkladnou skriňou slovenského extraligového hokeja. Na zápasy svojich miláčikov chodia do nitrianskej arény v hojnom počte počas celej sezóny a ženú tím vpred. Nie nadarmo ich samotní hráči označujú za šiesteho hráča. Niekedy sa však až príliš nechajú strhnúť atmosférou. Svoje by o tom vedel povedať aj dlhoročný slovenský reprezentant Michal Handzuš, ktorý aktuálne oblieka dres Banskej Bystrice. Na jeho adresu putovalo v druhom semifinálovom zápase na nitrianskom ľade množstvo vulgarizmov. To nahnevalo nielen hokejových priaznivcov, ale aj nitrianskeho hokejistu Petra Ordzovenského.

„Z celého zápasu ma najviac nahnevala situácia, kedy naši fanúšikovia skandovali na dlhoročného reprezentanta Slovenska Michala Handzuša nadávky. Už pred začiatkom série som si hovoril, že snáď si nespravíme pred celým Slovenskom hanbu a neponížime sa tak nízko, že budeme nadávať legende ako je Mišo Handzuš,“ prezrádza svoje pocity nitriansky hráč na svojej facebookovej stránke.

Namrzený korčuliar pokračuje: „Mimochodom je asi najinteligentnejší hokejista na Slovensku a v živote už dokázal veľmi veľa, ako napríklad výhra najslávnejšej trofeje Stanleyho Pohár v NHL. Mišo je vždy veľký srdciar pre Slovensko na MS odovzdá všetko. Určite by sa nám nepáčilo keby nám nadávajú na Jožka, ktorý je takisto veľká legenda!“ Nadávky na hráča s veľkým „H“ ho poriadne namrzeli. Ordzovenský sa snaží fanúšikom prehovoriť do duše. „Toto jednoducho na hráčov ako sú Handzuš a Stümpel nemôže nikto povedať. Tiež sa snaží pomôcť rodnému mestu Banskej Bystrici tak ako nám Jožko, a preto by sa mali dotyčný čo toto kričali veľmi rýchlo uvedomiť a v najbližšom domácom stretnutí sa Mišovi ospravedlniť,“ prezrádza ďalej Ordzovenský.

Hokej by mal byť hlavne o zdravom súperení a zážitku z pekných športových momentov. „Bavme sa hokejom a nerobme si zbytočne hanbu pred celým národom! V Nitre je jednoznačne najlepšia atmosféra, ale takto si meno nemôžeme kaziť,“ dodal Peter Ordzovenský.

Čítajte tiež:

Bystrica si vynútila aj piaty zápas: TOTO sú termíny predaja vstupeniek

Séria je vyrovnaná: Nitra pokazila rozbehnutý zápas za 23 sekúnd

Peter Ordzovenský - 17
4
Galéria
Foto: Rastislav Búgel
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM