Lucia Lauková Krimi

Muž (54) v deň vlastných narodenín spal na koľajisku: Zobudiť ho prišla polícia

Pri koľajisku na trati Nitra-Lužianky spal v deň svojich narodenín 54-ročný muž. Upozornil naňho rušňovodič.

Ilustračný obrázok k článku Muž (54) v deň vlastných narodenín spal na koľajisku: Zobudiť ho prišla polícia
Zdroj: TASR

V utorok 8. novembra o 14.55 hodine nahlásil rušňovodič, že na trati Nitra-Lužianky leží človek. Martina Pavliková, hovorkyňa ŽSR nás o tom informovala prostredníctvom dokumentu o nehodách a mimoriadnostiach na tratiach ŽSR za 45. týždeň 2016.

„Rušňovodič od vlaku Os 5032 ZSSK nahlásil, že medzi ŽST Nitra – Lužianky leží na trati civilná osoba,“ uviedla Martina Pavliková, hovorkyňa ŽSR. Ako ďalej informovala, podnet bol nahlásený Policajnému zboru SR.

Ako vyplýva zo slov policajnej hovorkyne Renáty Čuhákovej, muž spal pri koľajisku práve v deň jeho narodenín. „54-ročný muž spal pri koľajisku 8.novembra, v deň jeho narodenín,“ prezradila Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Ako ďalej uviedla policajná hovorkyňa muž je aktuálne bez domova.„Žil v Lužiankach v minulosti a teraz sa tam pohybuje ako bezdomovec,“ dodala Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Na miesto bola privolaná aj rýchla zdravotná pomoc. „Podľa zistení polície nebol zranený, ani sa nedopustil žiadneho protiprávneho konania,“ informovala nás Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. Podľa slov Martiny Pavlikovej, hovorkyne ŽSR udalosť nemala vplyv na dopravu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM