Lucia Lauková Krimi

Muž (28) z Nitry sa sexuálne uspokojoval pri základnej škole: Nasadili mu putá

Keď spozoroval hliadku mestskej polície dal sa na útek. Pri zadržaní mal klásť 28-ročný muž z Nitry odpor a údajne niekoľkokrát napadol mestských policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Muž (28) z Nitry sa sexuálne uspokojoval pri základnej škole: Nasadili mu putá
Foto: Rastislav Búgel

Mestská polícia dostala oznam o mužovi, ktorý sa údajne obnažoval na Škultétyho ulici. „Po presune na označené miesto spozorovali pri areáli základnej školy muža s rukou v teplákoch, ktorý sa sexuálne uspokojoval a keď spozoroval hliadku, dal sa na útek,“ informovala MsP v Nitre na svojej stránke.

Hliadke sa podarilo muža chytiť. Doklady však muž dobrovoľne predložiť nechcel. Putoval teda na útvar mestskej polície. Odpor kládol aj v služobnom aute, pričom mal predvádzaný muž podľa polície úderom do hrude napadnúť jedného zo zasahujúcich policajtov.

Napadnúť mal aj privolaného príslušníka na operačnom pracovisku. Nakoniec muža mestskí policajti pritlačili o zem a nasadili mu putá. „Pre podozrenie z trestného činu bola na miesto privolaná hliadka PZ SR. Napriek použitým donucovacím prostriedkom nebol dvadsaťosemročný muž z Nitry počas zákrokov zranený,“ uvádza Mestská polícia v Nitre na svojej stránke.

„Po príchode hliadky policajného zboru zasahujúci policajti zistili mužovu totožnosť a po základných úkonoch si ho príslušníci PZ SR prevzali. Operačný príslušník mestskej polície sa neskôr presunul na vyšetrenie do nemocnice na traumatologické oddelenie,“ dodáva MsP v Nitre.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM