Nikoleta Kováčová Rôzne Správy

MODELÁRI sa stretnú v Nitre: Obsadia celý pavilón na Agrokomplexe

V sobotu sa pod Zoborom uskutoční jubilejný 30. ročník modelárskej výstavy.

Ilustračný obrázok k článku MODELÁRI sa stretnú v Nitre: Obsadia celý pavilón na Agrokomplexe
Zdroj: Mesto Nitra

Fanúšikovia výnimočných plastikových a papierových modelov si to zajtra namieria do Nitry. V priestoroch výstaviska Agrokomplex sa uskutoční jubilejný 30. ročník populárnej modelárskej výstavy Nitra Model 2024.

Novinka

Ako informuje Mesto Nitra okrem obzerania krásnych kúskov budú mať návštevníci možnosť aj zúčastniť sa workshopov, či už pre deti alebo pre dospelých modelárov.

Novinkou oproti minulým ročníkom výstavy je miesto jej konania – akcia sa presunula do areálu Agrokomplexu, kde bude mať k dispozícii celý pavilón A.

Organizátorom výstavy je Modelársky klub Zobor – Amavet klub 836, ktorý informoval, že na výstave sa uskutočnia aj ukážky Klubu vojenskej histórie Red Eagles či prezentácia vojenskej techniky Ozbrojených síl Slovenskej republiky.

Okrúhliny s prekvapením

Organizátori výstavy Nitra Model 2024 dali do obehu špeciálnu grafiku – ruku s lietadlom, teda modifikovaný znak mesta Nitra. Podľa vyjadrenia modelárskeho klubu Zobor – Amavet klub 836 „silueta lietadla nie je náhodná a má historickú spojitosť s Nitrou a okolím“.

A okrem toho aj súvislosť s tohtoročným prekvapením podujatia. Ak ste zvedaví, o čo pôjde, treba prísť a zistiť to priamo na mieste. Všetky detailné informácie nájdete na stránke podujatia.

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM