Iné športy

Mladých hokejbalistov Nitry čaká SEMIFINÁLE: Na víkendový zápas láka aj Adam Sýkora

Juniori Nitrianskych Rytierov sa uplynulý víkend prebojovali do semifinále. Ich súperom bude Spišská Belá, prvý zápas odohrajú na domácom ihrisku pod Zoborom.

Ilustračný obrázok k článku Mladých hokejbalistov Nitry čaká SEMIFINÁLE: Na víkendový zápas láka aj Adam Sýkora
Zdroj: HBK Nitrianski Rytieri

„Aj v uplynulej sezóne sa zverenci trénera Ivana Káčera dostali medzi štvoricu najlepších extraligových tímov. Na Považskú Bystricu však nestačili a medaila im ušla doslova o chlp. Tentokrát však majú opäť šancu,“ informovali nás z klubu Nitrianski Rytieri.

Prvý zápas proti Spišskej Belej odohrajú v sobotu o 11.00 hodine na domácom ihrisku. Klub zároveň vyzval fanúšikov, aby prišli a podporili mladé talenty.

„Semifinále je pre nás výnimočnou udalosťou, a tak sme sa aj postavili k organizácii domáceho zápasu. Do karát nám zatiaľ hrá aj počasie, preto veríme, že pestrým programom sa nám podarí prilákať na ihrisko pod Zoborom fanúšikov hokejbalu, ktorí našim juniorom vytvoria podpornú atmosféru,” povedala Lucia Víglašová, PR manažérka klubu.

Maskot aj sprievodný program

Medzi tretinami sa predstavia najmladší nitrianski hokejbalisti, ktorí odohrajú minizápas, fanúšikovia sa môžu tešiť na súťaže o vecné ceny, deti sa môžu vyšantiť na vedľajšom hokejbalovom ihrisku.

Chýbať nebude ani maskot Pacho a návštevníci sa budú môcť občerstviť v bufete priamo v areáli ihriska.

„A-mužstvo Nitrianskych Rytierov má tento víkend voľno, pretože čaká na určenie svojho semifinálového súpera. O štvrtom semifinalistovi sa rozhodne v 5. štvrťfinálovom zápase medzi Považskou Bystricou a Pruským. Zápas juniorov tak bude jediným extraligovým hokejbalovým zápasom počas tohto víkendu,“ dodal klub.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM