Lucia Lauková Krimi

Mladíci mali kradnúť v obchode v centre Nitry: Ďaleko nezašli, FOTO

Z nákupov mali mladíci odísť s tovarom, ale bez zaplatenia. Podľa mestskej polície nešlo, v ich prípade, o prvý takýto delikt.

Ilustračný obrázok k článku Mladíci mali kradnúť v obchode v centre Nitry: Ďaleko nezašli, FOTO
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Nitra

Príslušník na operačnom pracovisku mestskej polície v Nitre prijal minulý týždeň oznam o krádeži tovaru v predajni odevu na Štefánikovej triede. Ako uvádza mestská polícia na svojom webe, podozrivých, ktorí unikali z miesta činu, spozoroval operátor kamerového systému. Ich pohyb hlásil vyslanej hliadke.

„Mestskí policajti oboch podozrivých mužov zadržali na Štúrovej ulici a predviedli ich na útvar mestskej polície za účelom zistenia totožnosti,“ píše MsP v Nitre.

Podľa zistení mestskej polície pochádzajú podozriví, šestnásť a sedemnásťročný mladiství muži, z mestskej časti Dražovce a Kalvárie. V minulosti už mali byť za podobný delikt v riešení polície.

„Týmto ich súčasný skutok bol z priestupku prekvalifikovaný, keďže vykazoval známky trestného činu v zmysle Trestného zákona. Hliadka mestskej polície zadržaným odňala odcudzené veci, ktoré mali pri sebe a obaja podozriví boli predvedení a odovzdaní na obvodnom oddelení PZ SR,“ dodala mestská polícia na svojom webe.

Mladíci mali kradnúť v obchode v centre Nitry: Ďaleko nezašli, FOTO
2
Galéria
Zdroj: Mestská polícia Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM