Lucia Lauková Správy Samospráva

Mestský úrad otvára ďalšie pracoviská: Fungovať budú v skrátenom režime

Postupné uvoľňovanie opatrení sa prejaví aj na Mestskom úrade v Nitre. Viaceré pracoviská budú opäť otvorené.

Ilustračný obrázok k článku Mestský úrad otvára ďalšie pracoviská: Fungovať budú v skrátenom režime
Zdroj: Dnes24.sk

Opatrenia proti koronavírusu na niekoľko týždňov neumožňovali návštevu Mestského úradu v Nitre. Po otvorení pokladnice bude môcť verejnosť navštíviť aj ďalšie pracoviská úradu.

„Od pondelka 18. mája čiastočne otvárame Mestský úrad v Nitre. Okrem pokladne, ktorá je otvorená už dva týždne, pribudne medzi otvorené pracoviská aj overovanie dokumentov a stavebný úrad. Otvorené budú zatiaľ v obmedzenom čase – v pracovné dni od 8. do 12. hodiny,“ informoval hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Fungujú aj ďalšie pracoviská, avšak v inom režime. „Napríklad na matriku či evidenciu obyvateľov je nutné vopred zavolať a dohodnúť si stretnutie,“ upozornil nitriansky hovorca. Potrebné kontakty nájdete TU!

Vstup do budovy úradu bude cez hlavný vchod. Radnica žiada všetkých klientov, aby dodržiavali pokyny zamestnancov, ktorí budú vstupy na jednotlivé pracoviská regulovať. Podľa hovorcu tiež mesto vyžaduje dodržiavanie všetkých nevyhnutných hygienických opatrení.

„Dokumenty do podateľne môžu klienti aj naďalej vhadzovať do škatule, ktorú sme osadili pred hlavnými dverami mestského úradu,“ dodáva Tomáš Holúbek, hovorca mesta.

Svoje brány od pondelka 18. mája otvorí aj Turistické informačné centrum. Otvorené bude od 8.00 do 18.00 hodiny.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM