Lucia Lauková Kultúra

Mesto vyhlási najlepších športovcov za rok 2016: Chýbať nebude cena Nitranov

Úspechy domácich športovcov ocení mesto aj tento rok. Posielať prihlášku môžete už teraz.

Ilustračný obrázok k článku Mesto vyhlási najlepších športovcov za rok 2016: Chýbať nebude cena Nitranov
Zdroj: Mesto Nitra

V priebehu marca tohto roka sa bude v našom meste konať slávnostné vyhlásenie najlepších športovcov Nitry za rok 2016. Organizátorom je mesto Nitra. Najúspešnejších športovcov vyberá športová komisia, zložená z novinárov a odborníkov zo športovej oblasti.

Prihlášky už môžu posielať

Ako informuje mesto Nitra na svojom webe, o ocenenie sa môžu uchádzať všetky športové kluby pôsobiace na území mesta Nitry, ktoré majú športovcov ktorí dosiahli zaujímavé výsledky v najvyšších domácich a medzinárodných súťažiach. Pri oceňovaní sa nezabúda ani na trénerov a športových funkcionárov, ktorí bývajú tak isto vyhlasovaní ako neoddeliteľná súčasť športu. „Prihlásiť sa môže každý prostredníctvom návratky ktorá je dostupná k stiahnutiu na internetovej stránke mesta. Vyplnenú návratku treba následne zaslať na Odbor školstva, mládeže a športu MsÚ v Nitre,“ informuje web mesta.

Kategórie cien

Prihlášky je možné podávať do 17. februára 2017. Športovci budú ocenení v nasledovných kategóriách zdravotne postihnutí športovci, technické športy a činnosti, najúspešnejší tréner, cena za prínos a rozvoj športu v meste Nitra, juniorský kolektív, seniorský kolektív, jednotlivec junior, jednotlivec senior a nebude chýbať ani ocenenie Nitranov za vynikajúce výsledky.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM