Správy

Mesto pozýva na otvorenie novej cyklotrasy: Účastníci dostanú malý darček

Cyklisti majú k dispozícii ďalší úsek cyklotrasy. Vedenie mesta pripravuje jeho slávnostné otvorenie.

Ilustračný obrázok k článku Mesto pozýva na otvorenie novej cyklotrasy: Účastníci dostanú malý darček
2
Galéria
Zdroj: Mesto Nitra

Mesto Nitra láka na otvorenie novej cyklotrasy do Dražoviec. Navyše, každý, kto sa na otvorenie cyklotrasy dostaví na bicykli, kolobežke alebo na korčuliach, dostane od Mesta Nitra odmenu.

KEDY a kde?

Slávnostné otvorenie novopostavenej cyklotrasy sa uskutoční v sobotu 6. augusta o 16. hodine v priestore pred zimným štadiónom.

„Vyskúšajte si spolu s nami, ako sa jazdí na novej cyklotrase. Každého, kto sa zúčastní jej otvorenia, čaká od Mesta Nitra a od sponzorov, ktorí s mestom spolupracujú, pekný darček. Podmienkou na jeho získanie je, aby ste na otvorenie cyklotrasy prišli na bicykli, na korčuliach alebo na kolobežke. Je potom na vás, či sa po cyklotrase preveziete až do Dražoviec alebo či si vyskúšate iba kratší úsek," prezradil hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Prečítajte si tiež

Potulky Nitrou

Výbor mestskej časti Zobor, Dražovce a občianske združenie Dražovce pripravil aj možnosť zakúpenia občerstvenia priamo na ihrisku v Dražovciach.

„Tí bicyklachtivejší môžu v rovnaký deň pokračovať v ďalšej vydarenej cyklistickej akcii. V rámci série Potuliek Nitrou pešo alebo na bicykli sa od piatej popoludní uskutoční podujatie Bicyklom zoborskými zákutiami. Vyrážame od penziónu Artin, prejdeme k zoborskému kostolíku svätého Urbana, odtiaľ k Zoborskému jazierku a cez Chmeľovú dolinu sa dostaneme do Parku na Sihoti," dodal Holúbek.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Nová cyklotrasa z Nitry do Dražoviec
2
Galéria
Zdroj: Mesto Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM