Lucia Lauková Samospráva

Mesto plánuje rekonštrukcie za viac ako 10 miliónov eur: ZOZNAM objektov

Mesto Nitra vyhlásilo verejné obstarávanie na niekoľko pozemných stavieb a budov v našom meste. Investovať plánuje viac ako 10 miliónov eur.

Ilustračný obrázok k článku Mesto plánuje rekonštrukcie za viac ako 10 miliónov eur: ZOZNAM objektov
Foto: Rastislav Búgel

Mesto Nitra vyhlásilo spoločné verejné obstarávanie na 8 pozemných stavieb a budov. Verejným obstarávateľom je mesto Nitra, Nitrianska investičná a.s.. Rámcová dohoda sa týka rekonštrukcie, obnovy a výstavby pozemných stavieb a budov.

Celková odhadovaná hodnota zákazky je 10 239 692,21 eur bez DPH. Podľa podmienok verejnej súťaže, ktoré sa vzťahujú na každý objekt v spoločnom obstarávaní, nebude cena jediným kritériom výberu. Spoločná je aj dĺžka trvania zákazky, Rámcovej dohody alebo dynamického nákupného systému, ktorá je určená v intervale od 01.októbra 2016 do 30. apríla 2019.

Cintorín na Chrenovej

  • Verejná súťaž je vyhlásená na výstavbu nového cintorína na Chrenovej ulici, ktorého súčasťou sú hrobové miesta, dom smútku, resp. dom s obradnou sieňou, príjazdová cesta a parkovacie miesta. Odhadovaná cena bez DPH je 1 362 733,86 eur.

Kultúrny dom Kynek

  • Ako sa uvádza vo vestníku verejného obstarávania predmetom projektu je realizácia stavebných úprav na zvýšenie technických a užívateľských parametrov budovy. Odhadovaná hodnota bez DPH je 400 386,60 eur.

Kino PALACE

  • V spoločnom obstarávaní je zaradená aj rekonštrukcia objektu Kino PALACE. Odhadovaná hodnota rekonštrukcie je 966 793,52 eur bez DPH.

MŠ Beethovenova

  • MŠ Beethovenova by sa mala rekonštruovať za účelom zníženia energetickej náročnosti budovy školy. Odhadovaná výška rekonštrukcie je 1 189 790,46 eur bez DPH.

MŠ Štiavnická

  • Účelom rekonštrukcie je zníženie energetickej náročnosti MŠ Štiavnická. Ako sa uvádza vo vestníku verejného obstarávania odhadovaná hodnota je 1 079 337,86 eur bez DPH.

MŠ Topoľová

  • MŠ Topoľová by sa mala rekonštruovať za účelom sanácie statických porúch zakladania. Obnovu školy odhadujú do výšky 91 883,84 eur bez DPH.

Štadión FC

  • Modernizácia štadiónu FC Nitra by mala podľa odhadovanej ceny zhltnúť najviac, a to sumu 4 649 086,11 eur bez DPH.

ZŠ kniežaťa Pribinu

  • Rekonštrukciou a modernizáciou by mala prejsť aj takmer 80 ročná škola ZŠ kniežaťa Pribinu. Odhadovaná suma rekonštrukcie sa pohybuje v hodnote 499 679,96 eur bez DPH.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM