Správy

Mesto hľadá prevádzkovateľov gastrostánkov na kúpalisku: Vyhlásilo súťaž

Stánky v gastrozóne ponúka mesto na prenájom na 4 roky. Predajcov vyberie prostredníctvom súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Mesto hľadá prevádzkovateľov gastrostánkov na kúpalisku: Vyhlásilo súťaž
11
Galéria
Zdroj: Mesto Nitra

Mesto Nitra vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na prenájom gastrostánkov v areáli Letného kúpaliska v Nitre. Prostredníctvom nej vyberie troch prevádzkovateľov stánkov, s ktorými podpíše nájomné zmluvy.

„Nehnuteľnosti budú prenajaté na dobu určitú, a to 4 roky, počnúc tohtoročnou sezónou 2020. Nájomné je určené minimálnou sumou 30 eur za m2 za mesiac,“ píše sa v oznámení.

Nájomné sa podľa radnice bude platiť len za obdobie, počas ktorého bude kúpalisko otvorené. „V prípade neúplného mesiaca sa bude platiť alikvótna časť nájomného zodpovedajúca počtu otvorených dní,“ uvádza radnica.

Ostatné poplatky

Okrem nájomného bude musieť nájomca platiť aj smetné v podobe mesačného paušálu vo výške 55 eur. „Energie sa budú platiť formou zálohových platieb podľa veľkosti stánku (14,77m2), po skončení sezóny budú tieto platby zúčtované podľa reálnej spotreby po odčítaní meračov,“ stojí v súťažných podmienkach.

Gastrostánok bude zložený z dvoch prepojených kontajnerov, každý o rozmere 6058 × 2438 mm. Stánok bude napojený na elektrickú sieť, verejný vodovod a kanalizáciu.

Vybavenie stánku

Vybavené majú byť svetelnou a zásuvkovou inštaláciou spolu s elektrickým ohrievačom vody a základnou sanitou, schválenou príslušným Úradom verejného zdravotníctva.

„Ostatné zariadenie a vybavenie gastrostánku nevyhnutné na výkon danej činnosti sú víťazní navrhovatelia povinní zabezpečiť na vlastné náklady spolu so schválením prevádzky príslušným Úradom verejného zdravotníctva,“ dodáva mesto Nitra.

Súťažné návrhy môžu záujemcovia posielať do 23. júna 12.00. Registráciu ako aj ďalšie informácie pre záujemcov nájdete TU!

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Vizualizácie novej gastrozóny a oddychovej časti na nitrianskom kúpalisku
11
Galéria
Zdroj: Mesto Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM