Lucia Lauková Samospráva

Mesto hľadá nového KONATEĽA Nitrianskej investičnej: Aký ponúka PLAT?

V Nitre sa môžete uchádzať o riadiacu funkciu v dcérskej spoločnosti mesta. Aké sú podmienky a plat?

Ilustračný obrázok k článku Mesto hľadá nového KONATEĽA Nitrianskej investičnej: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Nitra vyhlásilo výberové konanie na funkciu konateľa Nitrianskej investičnej. Ide o dcérsku spoločnosť mesta.

Požadované je stredoškolské vzdelanie s maturitou alebo vysokoškolské vzdelanie I. resp. II. stupňa. Výhodou je ekonomické, stavebné alebo právne vzdelanie.

Podmienkou sú minimálne 3-ročné skúsenosti v riadiacej funkcii. Výhodou sú skúsenosti s riadením spoločnosti alebo stavebných projektov.

Prečítajte si tiež

Pracovná náplň

Úlohou konateľa bude komplexné riadenie spoločnosti, zodpovednosť za plnenie zákonných povinností obchodnej spoločnosti a za plynulý chod niekoľkých projektov súčasne. Na jeho pleciach bude vedenie, koordinovanie, kontrolovanie a motivovanie zamestnancov či samostatná komunikácia a vyjednávanie s internými a externými partnermi v jednotlivých projektoch.

Očakáva sa aj úzka spolupráca s odbormi/orga­nizačnými jednotkami úradu či proaktívne hľadanie najoptimálnejších riešení využitia a zhodnocovania majetku spoločnosti. V neposlednom rade bude mať na starosti aj iniciatívne vyhľadávanie zdrojov financovania aktivít spoločnosti, zapájanie sa do výziev a grantov.

Výška platu

Minimálna výška hrubej mzdy sa začína na sume 2 500 eur mesačne.

„Finálna výška bude stanovená podľa skúseností a kvalifikácie úspešného kandidáta + výkonnostné ročné odmeny po dosiahnutí cieľov (schvaľuje dozorná rada pri stanovení cieľov). Odmena konateľa bude poskytovaná na základe zmluvy o výkone funkcie konateľa podľa Obchodného zákonníka,“ dodáva mesto.

V rámci benefitov konateľ dostane mobil, notebook a služobné auto aj na súkromné účely. Výberové konanie je otvorené do 29. septembra. Kompletné informácie o ponuke nájdete na stránke mesta.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM