Lucia Lauková Kultúra

MDD premení Sihoť na zábavný park: Deti čaká trojhodinový program

Centrom osláv Medzinárodného dňa detí bude aj tento rok Mestský park v Nitre. Deti sa už teraz môžu tešiť na more atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku MDD premení Sihoť na zábavný park: Deti čaká trojhodinový program
Foto: Rastislav Búgel

Sviatok našich ratolestí oslávime v nedeľu 2. júna v Mestskom parku na Sihoti. Pripravené budú zábavné stanovištia s odmenami, atrakcie od výmyslu sveta a pestrý trojhodinový program. Informovala o tom radnica na mestskom webe.

Oslavy Medzinárodného dňa detí pripravilo mesto Nitra spolu s Centrom voľného času v Nitre a ďalšími spoluorganizátormi. Bohatý program sa začne 2. júna o 14.30 a potrvá do 17.30 hodiny.

Zábavné stanovištia

„Na deti budú čakať rozličné atrakcie a zábavné stanovištia ako Zlatá rybka, Tri prasiatka, Janko Hraško, Pamodaj šťastia, lavička, Išlo vajce na vandrovku a Talentárium. Každé dieťa, ktoré navštívi osem stanovíšť označených tabuľkami a získa 8 pečiatok, môže po odovzdaní opečiatkovanej kartičky vyhrať zaujímavé ceny,“ píše sa na mestskej stránke.

Okrem toho skauti ponúknu každému, no najmä deťom, múdre rady ako sa naučiť prežiť v extrémnych situáciách. Deti sa budú môcť povoziť na poníkoch, zabaviť sa na divadielku Harry Teater, pozrieť si ukážky služobnej kynológie, sebaobrany a prevencie kriminality s Mestskou políciou Nitra či so spoločnosťou GRANVIA a Granvia Operation.

Ďalšie atrakcie

Deti si budú môcť bezplatne vyskúšať si lezeckú stenu v Starej vodárni, dať si pomaľovať tvár s Motolinom. Lákadlom budú aj tvorivé dielne s možnosťou zahrať sa na Indiánov či nafukovanie atrakcie a trampolíny.

Veselo bude aj na pódiu v parku. V rámci kultúrneho programu sa predstavia Dúhalka, Harry Teater, detské folklórne súbory Borinka a Borinôčka, tanečná skupina Lienky a Mažoretky I.NIMA, TJ AC Nitra – zápasnícky oddiel.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM