Lucia Lauková Správy

Materská škola neďaleko Nitry investuje do prístavby: Vytvorí viac miest pre deti

Materská škola neďaleko nášho mesta investuje do prístavby, čím rozšíri svoje kapacity. Pozrite sa koľko nových miest vznikne a koľko to bude stáť.

Ilustračný obrázok k článku Materská škola neďaleko Nitry investuje do prístavby: Vytvorí viac miest pre deti
Zdroj: TASR

Materská škola v obci Cabaj-Čápor rozšíri svoje kapacity. Vyplýva to z výsledkov verejného obstarávania z 11. júla 2016, ktoré sú zverejnené vo vestníku verejného obstarávania. Výzvu na predkladanie ponúk k zákazke rozšírenie kapacity MŠ v Cabaj – Čápore, kontajnerové moduly, zverejnil obstarávateľ v marci tohto roku.

Postavia ju za mesiac

Verejnú súťaž vyhrala firma Koma, Slovakia, so sídlom v Mlynárciach. Obec Cabaj-Čápor so stavebníkom už podpísala zmluvu o vykonaní diela. Zhotoviteľ sa zaviazal stavbu dokončiť maximálne do 30 dní. Prístavba bude stáť 238 680 eur s DPH. Ako sa uvádza vo vestníku zákazka je spolufinancovaná z rozpočtu SR.

Rozšírenie kapacity

Podľa popisu zákazky sú predmetom stavebné práce na rozšírení kapacít pre materskú školu v obci Cabaj čápor deviatimi veľkopriestorovými modulmi. Prístavbou sa vytvorí priestor pre 25 detí a personál. „Objekt je navrhnutý ako jednopodlažný, bez podpivničenia, montovaný z deviatich veľkopriestorových kontajnerových modulov,“ uvádza sa vo vestníku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM