Lucia Lauková Šport

Malý turnaj s veľkou myšlienkou v Nitre aj tento rok: Hráči sa môžu prihlasovať

"Zahrať si a pomôcť", je motto charitatívneho ŠOK Open v Nitre. Tento turnaj sa už pomaly, ale isto stáva tradíciou.

Ilustračný obrázok k článku Malý turnaj s veľkou myšlienkou v Nitre aj tento rok: Hráči sa môžu prihlasovať
Foto: Rastislav Búgel

Štvrtý ročník charitatívneho ŠOK Open 2018 sa bude konať v Nitre na ihrisku Fara Aréna. Informuje o Slovenský hokejbalový portál.

Ako pripomínajú organizátori na webe tophbl.sk, podujatie sa tradične nesie pod názvom „Malý turnaj s veľkou myšlienkou“ a to z dôvodu, že jeho hlavným cieľom je pomôcť tým, ktorí to potrebujú. "Vlani takto zúčastnení pomohli rodine Šubovej vyše 500 eurami a veríme, že tento rok to opäť nebude menej,“ povedal pre tophbl.sk jeden z organizátorov a predseda ŠOK-u Ján Ivančík.

„Aj tento rok sa bude ŠOK Open konať v Nitre, a to v sobotu 4. augusta 2018. Celý výťažok z turnaja poputuje na podporu rodine, ktorá sa nie vlastnou vinou ocitla v zložitej sociálnej situácii,“ píše Slovenský hokejbalový portál.

Záujemcovia sa podľa tophbl.sk sa môžu prihlasovať prostredníctvom e-mailu na info@sokoz.sk. Ako uvádza Slovenský hokejbalový portál organizátori očakávajú šesť až osem účastníkov. „Štartovné je 50 eur na tím a jeho celý výťažok poputuje na charitatívne účely,“ uviedol Slovenský hokejbalový portál.

Zúčastnení sa môžu tešiť na hudbu, guláš či vecné ceny pre víťazný tím a individuálne ocenenia. Organizátorom podujatia je občianske združenie ŠOK – Šport Osveta Kultúra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM