Správy

Maltézsky vianočný punč opäť zahrial: V Nitre sa vyzbieralo 5300 eur

Dobrovoľníci Maltézskej pomoci Slovensko v nitrianskom Vianočnom mestečku predávali aj tento rok charitatívny punč. Za tri dni sa pokladnička na pomoc hospicu zaplnila štedrými príspevkami.

Ilustračný obrázok k článku Maltézsky vianočný punč opäť zahrial: V Nitre sa vyzbieralo 5300 eur
Zdroj: Tibor Ujlacký

V poradí už siedmy ročník charitatívneho Vianočného punču organizovaného Maltézskou pomocou Slovensko (MPS) – centrom v Nitre dopadol, podľa hovorcu MPS Tibora Ujlackého, opäť mimoriadne úspešne. Punč v charitatívnom stánku vo Vianočnom mestečku v Nitre ste si mohli zakúpiť od 8. do 10. decembra.

Tento rok sa vyzbieralo pre nitriansky Hospic – dom pokoja a zmieru u Bernadetky 5300 eur.

„Celý vyzbieraný obnos finančných prostriedkov bez akéhokoľvek odrátania vstupných nákladov totiž poputuje na zabezpečenie prevádzky hospicu, ale aj ďalších aktivít Maltézskej pomoci Slovensko zameraných na pomoc chudobným, chorým a trpiacim,“ povedal Tibor Ujlacký, hovorca Maltézskej pomoci Slovensko.

Celkom za sedem rokov takto podporili napr. nitriansky Hospic sumou vo výške viac ako 20-tisíc eur. V tejto, ako aj ďalších charitatívnych aktivitách chcú nitrianski dobrovoľníci Maltézskej pomoci povzbudení aj tohtoročným úspechom pokračovať aj v budúcnosti.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM