Správy

Ľudia nešetria chválou: Policajtov z Nitry po testovaní zahŕňajú krásnymi odkazmi

Práca policajtov a vojakov na plošnom testovaní neostala bez povšimnutia. Nitriansku políciu verejnosť zasypala ďakovnými správami.

Ilustračný obrázok k článku Ľudia nešetria chválou: Policajtov z Nitry po testovaní zahŕňajú krásnymi odkazmi
6
Galéria

Krajská polícia v Nitre aj pár dní po víkendovom testovaní opäť vybrala zo svojej pošty ďakovné odkazy pre policajtov. Úprimné slová od ľudí zverejnila na sociálnej sieti.

„Som obyčajná žena, matka a chcem poďakovať polícii za super zvládnutú prácu pri testovaní. Za ich ochotu, trpezlivosť, veľké srdce, keď museli mnoho hodín byť v práci a dohliadať na našu bezpečnosť, veľká vďaka,“ napísala policajtom Nora z Nitry.

V Nitre bolo zriadených 63 odberných miest. Na každom dohliadali na bezpečnosť okrem policajtov aj vojaci.

Pomáhali, ako sa dalo

„Bol som na testoch na Klokočine, samozrejme chcem len poďakovať za ústretovosť a veľkú pomoc pri testovaní. Na Benkovej to šlo rýchlo a vaši príslušníci pomáhali, ako sa dalo. Ešte raz vrelá vďaka a hlavne zdravie,“ stálo v ďalšom poďakovaní.

Mužov v uniforme potešia aj tieto slová. „Ste fakt super. Ľudia nadávajú a hromžia, ale bohužiaľ je to tak a vy riskujete viac ako iní,“ píše sa v ďakovnom odkaze.

Za odvedenú prácu poďakoval všetkým aj nitriansky primátor. „Veľká vďaka patrí všetkým zložkám, stovkám pracovníkov v teréne a v neposlednej rade vám, obyvateľom za fantastický prístup, toleranciu a ohľaduplnosť. Ukázalo sa, že si môžeme vzájomne dôverovať,“ napísal na sociálnej sieti primátor Marek Hattas.

Nezabudli ani na dobrovoľníkov

Odbernými miestami v Nitre prešlo počas dvoch dní celkovo 44 219 ľudí. Pozitívny výsledok si odnieslo 258 z nich.

Pri testovaní pomáhali s administratívou aj stovky dobrovoľníkov. „Páni policajti, páni vojaci, páni hasiči a všetky záchranné zložky, taktiež dobrovoľníci, patrí vám veľká vďaka. Naozaj ste úžasní. Všetko čo pre nás robíte si veľmi vážime. Je nám veľmi ľúto že si niekto vašu prácu nevie vážiť. Je to veľmi smutné lebo vy ste museli mrznúť vonku na tej zime a my civilisti, sme boli v teple. Stále sme na vás mysleli a sme radi že sa tieto testy skončili a vy môžete byť doma so svojimi rodinkami,“ píše sa v poďakovaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ľudia nešetria chválou: Policajtov z Nitry po testovaní zahŕňajú krásnymi odkazm
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM