Správy Samospráva

Lákavé miesto na radnici: Mesto chce vylepšiť svoje sociálne siete, hľadá správcu

Chcete pracovať pre mesto? Radnica má voľné miesto. Hľadá správcu sociálnych sietí.

Ilustračný obrázok k článku Lákavé miesto na radnici: Mesto chce vylepšiť svoje sociálne siete, hľadá správcu
Zdroj: TASR

Mesto Nitra ponúka voľné pracovné miesto referenta pre správu sociálnych sietí. Ponuku zverejnila radnica na mestskom webe.

Vybraný uchádzač bude pracovať priamo na Mestskom úrade v Nitre na plný pracovný úväzok.

Náplň práce

Jeho úlohou bude zabezpečovanie kreatív pre sociálne siete a ďalšie komunikačné nástroje mesta Nitra, spravovanie účtov mesta na sociálnych sieťach Facebook a Instagram. Ďalej bude zabezpečovať propagáciu, platenú reklamu či nastavovanie online kampaní.

Podieľať sa bude aj na tvorbe komunikačných kampaní mesta, ale aj na spracúvaní podnetov od občanov v online prostredí. Náplňou jeho práce bude aj odpovedať na komentáre a správy na sociálnych sieťach a ďalších online platformách.

Za spravovanie sociálnych sietí ponúka mesto mesačný plat 1013,00 eur. Záležať bude aj od kvalifikácie a skúseností uchádzača.

Požiadavky a vzdelanie

Záujemcovi o pracovnú pozíciu stačí minimálne stredoškolské vzdelanie. Mesto však vyžaduje skúsenosť s tvorbou kreatívnych konceptov a obsahu pre komunikačné kampane, vrátane portfólia vlastných výstupov.

Kandidát musí mať skúsenosti so správou sociálnych sietí (Facebook, Instagram a ďalšie). Výhodou je najmenej dvojročná skúsenosť so správou účtov na YouTube a iných platformách, skúsenosť s post-produkciou fotiek a videí i znalosť video editačných a grafických programov.

Uchádzač by mal mať zmysel pre vizuálnu komunikáciu (vlastná tvorba) a dokonalú znalosť slovenského jazyka. Angličtinu musí mať aspoň na komunikatívnej úrovni.

Záujemcovia o miesto musia doručiť žiadosť spolu s profesijným životopisom, čestným vyhlásením o ukončení najvyššieho vzdelania, čestným vyhlásením o bezúhonnosti a písomným súhlasom so spracovaním osobný údajov najneskôr do 16. júla 2020.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM