Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Kriminalisti v akcii na Zobore: Pred hotelom objavili mŕtvolu!

Policajti našli pred nitrianskym penziónom telo mŕtveho muža. Prípad už prevzala Národná kriminálna agentúra.

Ilustračný obrázok k článku Kriminalisti v akcii na Zobore: Pred hotelom objavili mŕtvolu!
Zdroj: Dnes24.sk

K obrovskej tragédii došlo v našom meste v piatok 26. augusta. Policajti našli pred nitrianskym penziónom telo mŕtveho muža.

Nehybné telo muža našli na Kláštorskej ulici pred penziónom Ambarella. Informáciu nám potvrdila hovorkyňa KR PZ v Nitre Renáta Čuháková. „Podľa informácií televízie JOJ je mŕtvy Dalibor P. Strely mieril útočník do hlavy a hrudníka,“ informuje portál noviny.sk. Streľbu potvrdila aj nitrianska krajská policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

Ako došlo k tejto tragédii a kto je obeťou zatiaľ policajná hovorkyňa neuviedla. Prípad prevzala Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru.

O informácie sme požiadali aj oddelenie komunikácie a prevencie kancelárie prezidenta Policajného zboru. „V tejto chvíli môžeme len potvrdiť, že prípad prevzala národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru, pričom sú vykonávané neodkladné a neopakovateľné úkony. Vzhľadom na počiatočné štádium vyšetrovania nie je možné poskytnúť bližšie informácie,“ povedal hovorca Martin Wäldl.

Zavraždeným mužom má byť nitriansky podnikateľ Dalibor P. Podľa predbežných informácií má už polícia v rukách aj podozrivého muža. NAKA zatiaľ totožnosť zavraždeného muža nepotvrdila, rovnako ani informáciu, že podozrivým by mal byť nitriansky podnikateľ, s ktorým mal Dalibor P. už dlhšie obdobie spory.

Zavraždenému mužovi niekto podpálil v roku 2007 luxusné terénne autá. O dva roky neskôr sedel vo väzbe pre podozrenie z podvodu. V tom istom roku mu niekto podpálil aj rozostavaný dom.

Viac informácií o prípade zisťujeme!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM