Lucia Lauková Kultúra

Krásy nitrianskeho regiónu propaguje nové VIDEO: Hlavným hrdinom je batoh

Region Nitra má nové propagačné video. Poukazuje na najkrajšie miesta v našom okolí, ktoré by žiadny návštevník nemal obísť. Akýmsi sprievodcom sa stal batoh.

Ilustračný obrázok k článku Krásy nitrianskeho regiónu propaguje nové VIDEO: Hlavným hrdinom je batoh
16
Galéria

Odbor cestovného ruchu Nitrianskeho samosprávneho kraja pripravil pre rok 2017 nové propagačné video. Informovala nás Oľga Prekopová.

V novom propagačnom videu sa ruka v ruke nesie história kraja s trochou romantiky. Na začiatku videa k nám prehovára batoh, a nie hocijaký, ktorý sa stal aj hlavným hrdinom. „Bol špeciálne vyrobený pre túto príležitosť,“ uviedla Oľga Prekopová.

„Ambíciou kraja bolo vytvorenie praktického a tematicky vhodného produktu, ktorý sa bude nadšencom turizmu spájať s Regiónom Nitra,“ dodala Oľga Prekopová. Ak vás okrem videa zaujal aj samotný batoh, a radi by ste takého istého spoločníka mali aj na vašich cestách, máme pre vás dobrú správu. „Odbor cestovného ruchu pripravuje pre rok 2017 špeciálne propagačné predmety vo forme Batohu,“ prezradila Oľga Prekopová.

Podľa slov Oľgy Prekopovej, bolo propagačné video financované z projektu Od koreňov vnútorných hodnôt Európy po súčasné priority EÚ, ktorým Nitriansky samosprávny kraj spolu s Mestom Nitra a Nitrianskou komunitnou nadáciou reagoval na dotačnú výzvu Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky pri príležitosti prvého predsedníctva Slovenska v Rade EÚ.

Pozrite si aké krásy regiónu Nitra odhaľuje nové propagačné video!

Zdroj: YouTube.com

V priloženej galérii si môžete pozrieť fotky z natáčania nového videa!

Krásy nitrianskeho regiónu propaguje nové VIDEO: Hlavným hrdinom je batoh
16
Galéria
Zdroj: regionnitra.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM