Lucia Lauková Správy

Krásne policajtky z Nitry dostali pochvalu: Pomohli odtlačiť pokazené auto

Kým ostatní vodiči trúbili na pokazené auto, policajtky neváhali a pomohli. Vozidlo odtlačili na bezpečnejšie miesto.

Ilustračný obrázok k článku Krásne policajtky z Nitry dostali pochvalu: Pomohli odtlačiť pokazené auto
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Na Okresné riaditeľstvo PZ v Nitre prišiel list s poďakovaním od manželov, ktorým sa ešte v júli na Chrenovej pokazilo auto. Adresovaný bol policajtkám Natálii a Emme, ktoré neváhali a manželom v nepríjemnej situácii pomohli.

Prečítajte si tiež

Skvelý prístup

„Ihneď sa pri našom aute zastavili s otázkou, či nie sme zranení a čo sa stalo, manžel im povedal, že sa nám pokazilo auto, hneď vystúpili z auta a povedali, že auto dotlačia na nejaké bezpečnejšie miesto. Týmto listom by som chcela pochváliť a poďakovať za prístup príslušníčok, že aj napriek tomu, že to boli útle ženy pomohli nám s manželom viac ako chlapi, ktorí len chodili okolo nášho auta a trúbili a to ich bolo za vyše hodinu dosť,“ píše sa v liste.

„Spomínaná pomoc nám bola poskytnutá dňa 20.7.2023 v do­obedňajších hodinách, bola by som spolu s manželom veľmi vďačná, ak by sa táto pochvala a toto poďakovanie dostalo príslušníčkam a ich nadriadeným aby vedeli, že zamestnávajú šikovné, milé a nápomocné policajtky, a to čo robia je správne a boli super,“ dodáva sa v poďakovaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM