Lucia Lauková Správy

Krásne gesto futbalistov: Zápasom v Nitre podporili aj postrelenú kadetku Mišku

Tohtoročná veľká charitatívna akcia Integrácia je zameraná aj na podporu Mišky, ktorú v marci postrelil inštruktor.

Ilustračný obrázok k článku Krásne gesto futbalistov: Zápasom v Nitre podporili aj postrelenú kadetku Mišku
Zdroj: Facebook.com/ŠK Slovan Bratislava

V Nitre sa v pondelok na exhibičnom zápase stretli známi športovci, medzi nimi aj futbalisti ŠK Slovan. Vlado Weiss, Kuco, Strelo a Nino so sebou na palubovku športovej haly priviedli aj Mišku, ktorú v marci postrelil bývalý pedagóg Akadémie Policajného zboru v Bratislave. Zápas bol určený len pre školákov.

ŠK Slovan na sociálnej sieti zverejnil aj video s odkazom: „Miška bojuj, sme s tebou“. Po boku kapitána Slovana stál na podujatí aj riaditeľ nitrianskej nemocnice Michal Fajin.

V Nitre mladá bojovníčka podstúpila aj jednu z operácií. Ešte v auguste ju operoval primár neurochirurgie. Išlo vtedy už o deviatu operáciu.

Prečítajte si tiež

Charitatívna exhibícia je súčasťou celodenného programu, za ktorým stojí organizácia Integrácia, ktorá sa už 15 rokov venuje najzraniteľnejším skupinám – deťom a seniorom.

Pre verejnosť sa brány Mestskej športovej haly na Klokočine otvoria až večer o 17.30, kedy je na pláne koncert Všetko, čo mám rád. V programe vystúpia Ondrej Kandráč s kapelou, Štefan Skrúcaný, Lukáš Adamec, Sisa Sklovská, Otokar Klein, LOBO či kapela Len Tak.

Deti poteší aj vystúpenie tanečníkov Riverpark Dance School. „Spolu s Michal „Ego“ Straka a ďalšími známymi hosťami, zatancujeme s našimi tanečníkmi z The Wave by RDS Art Group a Souljam by RDS Art Group pre všetky deti,“ oznámila tanečná škola.

Výťažok zo symbolického vstupného 2 eurá bude venovaný na podporu zdravotníkov a pracovníkov v sociálnych služieb v gescii Nitrianskeho samosprávneho kraja. Počas podujatia bude odvysielané aj špeciálne poďakovanie zamestnancom FN v Nitre.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM