Lucia Lauková Krimi

Korupcia na Inšpektoráte práce v Nitre: V rámci akcie BIZÓN zadržali päť osôb

Policajná akcia prebiehala na viacerých miestach v Nitrianskom a Bratislavskom kraji. Zameraná bola na páchateľov, ktorí sa dopúšťali korupcie na inšpektoráte práce.

Ilustračný obrázok k článku Korupcia na Inšpektoráte práce v Nitre: V rámci akcie BIZÓN zadržali päť osôb
Zdroj: TASR

V utorok 26. septembra prebiehala veľká policajná akcia s krycím názvom Bizón. Príslušníci Národnej kriminálnej agentúry zasahovali od skorých ranných hodín na rôznych miestach v Nitrianskom a Bratislavskom kra­ji.

„Akcia bola zameraná predovšetkým na zdržanie páchateľov, ktorí sa v minulosti dopúšťali korupčnej trestnej činnosti na úseku Inšpektorátu práce Nitra,“ informovala nás Zuzana Hrabovská z Odboru komunikácie a prevencie Prezídia PZ.

Prečítajte si tiež

Zadržali päť osôb

Počas policajnej akcie bolo zadržaných päť osôb. „Vykonaných bolo osem domových prehliadok, pri ktorých bolo zaistené väčšie množstvo nosičov elektronických dát, ako aj rôzny listinný materiál. V súčasnej dobe prebiehajú procesné úkony, pričom ďalšie informácie o zadržaných osobách a o skutkoch poskytneme až keď to umožní procesná situácia,“ dodala Hrabovská.

Polícia zatiaľ nepotvrdila medializované informácie o zadržaní bývalého šéfa Inšpektorátu práce v Nitre Róberta Bullu a majiteľa siete penziónov Juraja Vargu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM