Lucia Lauková Iné športy

Koniec už vo štvrťfinále: Päťnásobný majster titul neobháji!

Nitriansky extraligový hokejbalový klub nedokázal obhájiť titul majstra. Nitrianskych Rytierov porazil tím Pruské.

Ilustračný obrázok k článku Koniec už vo štvrťfinále: Päťnásobný majster titul neobháji!
Foto: Rastislav Búgel

10. apríla odohrali hokejbalové tímy Nitrianski Rytieri a ŠK 98 Pruské štvrtý zápas štvrťfinálovej série. Nitrianskych Rytierov vyradil 7. tím základnej časti. ŠK 98 Pruské porazilo päťnásobného majstra HBK Nitrianski Rytieri 5:1.

Dôležitý zápas bol v prvej tretine vyrovnaný 1:1. Druhá tretina priala súperom z Pruského. Naši hokejbalisti inkasovali dva góly a stav nedokázali zvrátiť. Definitívne rozhodla tretia tretina, ktorá končila za stavu 2:0 pre ŠK 98 Pruské. Štvrťfinálovú sériu zvládlo úspešne ŠK 98 Pruské a za stavu 3:1 po sérii postupujú do ďalších zápasov. Nytrianski Rytieri končia túto sezónu bez titulu.

„Snažili sme sa aby sa pre nás sezóna neskončila. Na rýchly gól, ktorý sme inkasovali, sme dokázali rýchlo odpovedať. To však bolo z našej strany všetko. V ďalších šanciach sme sa už nedokázali presadiť a Pruské si už zápas ustrážilo až do konca. V druhej tretine jeden z hráčov z domácich odpadol na ploche, asi tridsať minút sa nehralo a prestávka nám vôbec nepomohla. Inkasovali sme dva rýchle góly a od tohto momentu sme už so zápasom nedokázali nič urobiť," povedal tréner HBK Nitrianski Rytieri Nitra Jozef Ďuris pre webovú stránku klubu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM