Správy

KONIEC nitrianskej legendy?! Ikonický podnik v centre mesta je na PREDAJ

Devil's Pub v samom centre Nitry patril medzi najznámejšie a najdlhšie pôsobiace zábavné podniky v meste. Objavil sa v ponuke realitnej kancelárie.

Ilustračný obrázok k článku KONIEC nitrianskej legendy?! Ikonický podnik v centre mesta je na PREDAJ
3
Galéria

Obľúbený podnik v centre Nitry je na predaj. „My muži síce starneme do krásy, ale občas strácame ten správny drive. Daň za naše zhýralé roky. Čo takto prevziať štafetu nad najobľúbenejším pubom v Nitre a dať mu nový feeling? Tento podnik splnil meno svojho názvu do poslednej bodky. Bol svedkom veľkých vášni, malých hriechov, nadupaných akcií, skvelých DJ-ov a kapiel,“ informuje Devil's Pub Nitra na sociálnej sieti.

Kto ho prevezme?

„Devil’s pub musí žiť už len preto, že za celé roky tomuto diablovi upísalo dušu tisíce ľudí a z toho sa nedá len tak vyvliecť. Tak kto prevezme vládu nad ďalšími zhýralými dušami? Ďakujeme Vám za Vašu priazeň, zábavu a nadšenie v priebehu rokov,“ dodáva Devil's Pub Nitra.

Ikonický podnik sa už objavil v ponuke jednej z realitných kancelárií. Pub na križovatke ulíc Mostná a Kmeťkova má výmeru 320 m2 + podkrovné priestory.

Prečítajte si tiež

V centre diania

Realitná kancelária ho opisuje ako podnik s najdlhšou históriou v Nitre s prevádzkou na frekventovanej ulici s nočným životom, v centre diania.

„Priestory pozostávajú z priestranného baru, tanečného parketu s DJ pultom, sedenie pre hostí je situované popri bare ako aj v samostatnej časti, dostatok skladových priestorov a kancelárií, sociálne zariadenia pre hostí ako aj pre personál, šatňa,“ prezradila realitná kancelária.

Budúci majiteľ legendárneho podniku bude môcť prevádzku rozšíriť aj do podkrovia. Spolu s odstúpením mu ostane aj vybavenie: reproduktory, stoly a stoličky, barový pult s vybavením, stoličky a podobne.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Devil's Pub Nitra je na predaj
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM