Lucia Lauková Iné športy

Konečné nominácie na MS juniorov v Sheffielde: V zostave aj tri mená spod Zobora

Slováci zabojujú na majstrovstvách sveta juniorov v anglickom Sheffielde o najcennejší kov. V konečných nomináciách reprezentačných výberov nechýbajú tri mená z nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Konečné nominácie na MS juniorov v Sheffielde: V zostave aj tri mená spod Zobora
Foto: Rastislav Búgel

Slovensko zverejnilo konečné nominácie reprezentačných výberov do 20, 18 a 16 rokov na júlové majstrovstvá sveta juniorov v anglickom Sheffielde pod hlavičkou Medzinárodnej hokejbalovej federácie (ISBHF). Informáciu priniesol oficiálny portál Slovenskej hokejbalovej únie.

HBK Nitrianski Rytieri má zastúpenie vo všetkých troch vekových kategóriách. V skupine do 20 rokov je medzi nominovanými útočníkmi Miroslav Gajdoš. Medzi nominovanými brankármi v kategórii do 18 rokov svieti meno nitrianskeho hráča Mareka Gajdoša. A za obrancov do 16 rokov sa dostal do nominácie SR aj Ivan Gajdoš.

Na všetky tri tímy čaká od 6. do 12. júla obhajoba najcennejšieho kovu. Súpermi Slovenska budú vo všetkých kategóriách zhodne reprezentanti Kanady, USA, Veľkej Británie, Švajčiarska a Česka. Slovenskí hokejbalisti si zmerajú sily s každým súperom, podľa bilancie na nich potom čaká súboj o konečné umiestnenie.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM