Správy Samospráva

Komu patria opustené garáže v Starom Meste? Radnica vyzýva ich majiteľov

Radnica vyzýva majiteľov garáží a dočasných stavieb na Parkovom nábreží a Na Predmostí, aby čo najskôr ohlásili svoje vlastnícke práva.

Ilustračný obrázok k článku Komu patria opustené garáže v Starom Meste? Radnica vyzýva ich majiteľov
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Oznam zverejnilo mesto Nitra na svojom webe. Čas na predloženie vlastníckych práv majú majitelia objektov do konca júla.

Výzva je určená tým ľuďom, ktorí majú garáže a dočasné stavby za bytovými domami na Parkovom Nábreží č. 19, 21 a 23 a na Na Predmostí č. 1, 3 a 5.

„Za účelom oznámenia vlastníckych práv k uvedeným stavbám prosím kontaktujte Odbor majetku Mestského úradu v Nitre, najneskôr ale v termíne do 31. júla 2020,“ uviedla na stránke mesta Mária Uhrinová z odboru majetku.

Mesto zároveň žiada obyvateľov, ktorí majú informácie o osobách vlastníkov a užívateľoch predmetných stavebných objektov, aby ich oznámili najneskôr v posledný júlový deň.

„V prípade, že sa vlastníci spomínaných objektov do 31. júla nenájdu, Mesto Nitra bude postupovať v zmysle § 135 Občianskeho zákonníka. Rozmenené na drobné, so stavbami bude radnica zaobchádzať ako s opustenými vecami,“ konštatuje radnica.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM