Lucia Lauková Kultúra

Kam vyraziť cez víkend v Nitre? Tešiť sa môžu aj milovníci štvornohých miláčikov

Pred nami je posledný januárový víkend. V Nitre budete môcť voľné chvíle stráviť napríklad na medzinárodnej výstave psov či na ľade zimného štadióna.

Ilustračný obrázok k článku Kam vyraziť cez víkend v Nitre? Tešiť sa môžu aj milovníci štvornohých miláčikov
Zdroj: TASR

Mestský reprezentačný ples

25. januára o 18.30 h, Estrádna hala PKO

Slávnostné otvorenie plesu bude o 19.00 hodine. V programe vystúpia Happyband orchestra, ABBA Show, Cimbal Brothers, Pavol Hammel, Milan Veróny band a Akadémia Tanca Nitra. O 23.00 bude nasledovať zlosovanie plesových vstupeniek. Voľná zábava potrvá do 04.00 h. Večerom bude sprevádzať Richard Vrablec. Cena vstupenky je 60 eur/prízemie, 50 eur/poschodie. Výťažok zo vstupenky bude venovaný na charitatívne účely.

Klubový večer piesní Karla Kryla

25. januára o 20.30 h, Music A Café

V tejto sérií koncertov vystúpi v Music a Café protestfolkový pesničkár a básnik Milan Tarina, československý indie-folk „klipers“ a perkusionista Stanislav Kertész. Zaznie aj pár autorských piesní z albumu Tarinovky, Duše lesních tvorů a Vesmír se otočí. Vstupné 5 eur.

Januárová cyklojazda

25. januára začiatok o 18.30 h na Svätoplukovom námestí

Cyklisti vyrazia do ulíc Nitry aj počas januára. V piatok sa chystajú na spoločnú cyklojazdu. Stretnúť ich budete môcť v centre mesta a v mestských častiach Párovce a Chrenová.

Posedenie pri živej hudbe

25. januára, Bottega wine & tapas bar

Po pracovnom týždni si budete môcť oddýchnuť pri zvuku klavíra. Zahrá vám pianista Jozef Kozma.

MEDZINÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV

od 25. do 27. januára, výstavisko Agrokomplex

Na nitrianskom výstavisku sa zídu štvornohí chlpáči z rôznych kútov sveta. Udelené budú viaceré významné ocenenia ako napríklad Najkrajší pár psov, Najkrajšia chovná skupina, Najkrajší veterán a ďalšie. Na výstave bude udelená tiež Veľká národná cena,

SIT DOWN STORIES Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej

26. januára o 20.00 h, Nájomná jednotka 210

Rozhovory so zaujímavými a úspešnými hosťami o ich jedinečných, inšpiratívnych či netradičných príbehoch. Vždy jedna žena so silným príbehom, mediálne známy muž a spevák, ktorý uzatvára dvojhodinový príbeh plný emócií. Vstupné 15 eur.

RENÉ LACKO & Downtown Spomienka na J.Hendrixa

26. januára o 20.30 h, Music A Café

“Hendrix bol mojim Bohom, jeho štýl hry ma doslova fascinoval”, priznáva René. Dôkazom toho je, že v roku 1996 sa zúčastnil v Severnej Karolíne súťaže v interpretácií skladieb Jimiho Hendrixa, ktorú vyhlasuje každý rok Hendrixova rodina. Skončil v jednom z semifinálových kôl ako najlepší Európan na 2. mieste. Vstupné 8 eur.

Verejné korčuľovanie

26. a 27. januára, Zimný štadión – vedľajšia plocha

Cez víkend nebude chýbať verejné korčuľovanie. V sobotu sa budete môcť na ľadovú plochu postaviť od 15.30 do 17.00 h a v nedeľu si zakorčuľujete od 13.30 do 14.30 h.

Verejné korčuľovanie na Klokočine

27. januára, Hokejová hala Klokočina

Korčuľovanie si bude môcť verejnosť vychutnať v nedeľu aj na Klokočine. Otvorené bude pre rekreačných korčuliarov od 13.00 do 15.00 h. Vstupné dospelí 2 eurá, deti do 15 rokov 1 euro.

Hokejový zápas Nitra – Detva

27. januára o 16:00, Nitra Aréna

Hokejoví fanúšikovia budú môcť víkend zakončiť pri sledovaní obľúbeného športu. Domáci Nitrania privítajú na ľade pod Zoborom mužstvo z Detvy. Zápas sa začína o 16.00 hodine.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM