Lucia Lauková Krimi

Jozef (37) skončil v rukách polície: V Nitre mal predávať drogy

Nitrianski kriminalisti chytili 37-ročného muža. Podľa polície je podozrivý z drogovej trestnej činnosti.

Ilustračný obrázok k článku Jozef (37) skončil v rukách polície: V Nitre mal predávať drogy
Zdroj: TASR

Ako nás informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, v utorok 6. júna 2017 vo večerných hodinách zadržali kriminalisti z Nitry muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti. „Z vyšetrovania vyplynulo, že podozrivý 37-ročný muž mal od septembra minulého roku zadovažovať a následne odpredávať v Nitre a v okolí ďalším osobám pervitín a marihuanu,“ prezradila hovorkyňa Božena Bruchterová.

„Po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonoch bol krajským policajným vyšetrovateľom obvinený z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi,“ povedala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Obvinený nie je pre políciu novou tvárou. „Keďže bol obvinený Jozef z Nitry už v minulosti za takýto čin odsúdený hrozí mu v prípade preukázania viny súdom zo zákona trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Obvinený je v cele policajného zaistenia bol spracovaný podnet na návrh na jeho vzatie do väzby,“ dodala policajná hovorkyňa KR PZ v Nitre, Božena Bruchterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM