Kultúra

Je tu POSLEDNÝ augustový víkend: Nitru čaká Klokočinský jarmok aj Slížovica

Pred nami je posledný augustový víkend a sním aj podujatia, na ktoré mnohí čakajú celé prázdniny. Na toto sa môžete tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Je tu POSLEDNÝ augustový víkend: Nitru čaká Klokočinský jarmok aj Slížovica
Zdroj: Dnes24.sk

Klokočinský jarmok

sobota a nedeľa, 27. a 28. augusta, Mikovíniho ulica, Klokočina

Na jarmoku nebude ani tento rok chýbať lunapark, bohatá ponuka rôzneho tovaru, chutné jedlá a nápoje, adrenalínové atrakcie a kultúrny program. Na pódiu sa počas víkendu predstaví viacero hudobníkov, súborov a kapiel. Prvý večer bude program ukončovať HAPPYBAND Orchestra so svojou ABBA Show a posledným vystúpením v nedeľu bude koncert kapely Ščamba.

Výstava Nitrava Poodle Show

sobota a nedeľa, 27. a 28. augusta, na Futbalovom ihrisku Kynek

V Nitre sa bude cez víkend konať Klubová a špeciálna výstava pudlov. Na sobotu je prihlásených 137 psov a na nedeľu je prihlásených 119 psíkov. V sobotu pred oficiálnymi záverečnými súťažami budú prebiehať tzv. Fun súťaže o najkrajší kostým psa, hovienková tombola, najrýchlejší pudel, najväčší talent či najpažravejší pudel. Pripravená bude aj zábava pre deti či rôzne stánky.

Seminár Turistické značkovanie ako ho nepoznáte

sobota, 27. augusta od 9.00, Zobor

Úvodný seminár o turistickom značení vedený RNDr. Jánom Jahnom, PhD., inštruktorom značenia a predsedom Komisie značenia Regionálnej rady Klubu slovenských turistov v Nitre. V prípade záujmu sa prihláste vyplnením registračného formulára. Počet miest je obmedzený, účasť bude potvrdená emailom. Stretnutie bude o 9.00 h na konečnej zastávke mestskej hromadnej dopravy č. linky 1, 9, 25, Liečebný ústav Zobor s možnosťou parkovania.

Čistenie železničnej stanice

sobota, 27. augusta od 9.00, železničná stanica v Nitre

Dobrovoľníci budú opäť zveľaďovať ďalší kúsok Nitry. Tentokrát sa zamerajú na odpadky v areáli železničnej stanice v Nitre. Stretnutie bude o 9.00 h v parčíku pri železničnej stanici.

To nie je všetko! Prehľad podujatí pokračuje na druhej strane.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM