Lucia Lauková Krimi

Janu z Nitry zadržali policajti: Auto mala NALOŽENÉ heroínom

Žena cestovala z Kosova do Českej republiky. Policajtom uviedla, že spolu s deťmi ide na rodinnú návštevu. Za hranice sa však už nedostala.

Ilustračný obrázok k článku Janu z Nitry zadržali policajti: Auto mala NALOŽENÉ heroínom
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Ženu zadržali na hraničnom priechode. Vraj cestovala na rodinnú návštevu. Policajti jej však na idylický príbeh neskočili. Pri kontrole jej našli v aute drogy. Tie mala prevážať z Kosova do Česka. Vo vozidle s ňou boli a jej deti.

„Príslušníci finančnej polície vodičku spolu s rodinnými príslušníkmi zastavili na hraničnom priechode Čunovo – Rajka. V rámci kontroly boli v interiéri a úložnom priestore vozidla nájdené celkovo 3 balíky s obsahom hnedého práškovitého materiálu, ktorý bol zaistený a zaslaný na expertízne skúmanie,“ uvádza polícia.

Prečítajte si tiež

38-ročná Jana A. bola policajtmi na mieste zadržaná. Kriminalistický a expertízny ústav v Bratislave potvrdil podozrenie, že ide o nelegálne látky.

„V zaistených balíkoch 38-ročná Jana A. prepravovala celkovo 5 780 obvykle jednorazových dávok heroínu v hodnote viac ako 50 000 eur,“ konštatuje polícia.

Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky vzniesol 38-ročnej Jane A. obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zároveň bol zo strany vyšetrovateľa spracovaný podnet na jej väzobné stíhanie.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM