Lucia Lauková Krimi

Hrozivá nehoda na ceste z Nitry do Dražoviec: Chodec skončil pod kolesami kamióna

Chodec sa podľa polície zrejme vydal domov pešo. V tme, bez osvetlenia či reflexných prvkov, sa stal takmer neviditeľným.

Ilustračný obrázok k článku Hrozivá nehoda na ceste z Nitry do Dražoviec: Chodec skončil pod kolesami kamióna
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

Na ceste v smere z Nitry do Dražoviec sa stala dopravná nehoda. Ako informuje nitrianska polícia na sociálnej sieti, nechýbalo veľa a nehoda sa mohla skončiť tragédiou.

„55-ročný muž sa zrejme vydal pešo z Nitry do neďalekej obce, kde býva. „Neviditeľný“, v tmavom oblečení, na neosvetlenej ceste, bez reflexných prvkov a akéhokoľvek svetelného označenia kráčal pod rúškom tmy po strede pravého jazdného pruhu,“ uviedla krajská polícia.

„Vodič nákladného auta pravdepodobne taktiež prekročil povolenú rýchlosť a neprispôsobil rýchlosť jazdy vzdialenosti, na ktorú mal rozhľad a s nákladným autom plne naloženým cukrovou repou zachytil chodca pravou prednou časťou,“ opisuje udalosti nitrianska polícia.

Chodec skončil podľa polície so zraneniami a v bezvedomí v nitrianskej nemocnici.

„Alkohol v dychu vodiča policajti nezistili. Zranenému chodcovi bola na zistenie prípadnej prítomnosti alkoholu odobratá krv,“ dodáva polícia na sociálnej sieti s tým, že okolnosti a miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Sledujte nás aj na Facebooku a In­stagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM