Rastislav Búgel Hokej

Hokejista Michal Novák odchádza z Nitry: Musel som sa rozhodnúť hlavou, nie srdcom

Nepríjemná správa zasiahla hokejových fanúšikov spod Zobora. Hokejista Michal Novák odchádza z HK Nitra. Prečítajte si, čo ho k tomu viedlo.

Ilustračný obrázok k článku Hokejista Michal Novák odchádza z Nitry: Musel som sa rozhodnúť hlavou, nie srdcom
Foto: Rastislav Búgel

V stredu 27.januára sociálnymi sieťami preletela správa, ktorá prekvapila mnohých hokejových priaznivcov. Obranca Michal Novák odchádza z HK Nitra. "Posledné dva týždne vo mne zrelo rozhodnutie odísť z Nitry. Rozhodol som sa teda ukončiť spoluprácu z osobných dôvodov,“ prezradil miláčik nitrianskeho publika. “Verte mi, strašne nerád to robím, ale v živote nastanú situácie, kedy srdce hovorí tak a hlava tak. Ja som sa musel rozhodnúť hlavou,“ dodal hráč, ktorého Nitra poznala s číslom 27 na drese.

“Strašne ťažko sa mi odchádza, ale ja už potrebujem kľud, negatívne myslenie hodiť za hlavu a nahradiť ho pozitívnym, chcem myslieť len na hokej a s chuťou si zahrať," dodal 193 centimetrov vysoký obranca. Ako ďalej prezradil, svoje rozhodnutie potvrdili v stredu 27.januára aj na papieri. “Od dnes som voľný hráč. Chcem sa rozhodnúť, kam pôjdem v čo najkratšom čase. Dosť na mňa tlačia ostatné kluby, preto by som nerád niekoho naťahoval,“ dodal na záver Michal Novák.

Kompletnú tabuľku Tipsport Ligy nájdete TU!

Môže vás zaujímať:

Hokejový obranca Michal Novák: Zápasy s dvadsiatkou sú psychologická hra, Nitru vidím oslavujúc titul na námestí!

Michal Novák a Michal Valent k Majstrovstvám sveta v hokeji: TAKTO budú fandiť!

Foto: Rastislav Búgel

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM