Iné športy

Hokejbalová Nitra ŠOKUJE súperov: Po výraznej obmene kádra ešte NEPREHRALA

Bronzový tím uplynulého ročníka nastupuje v aktuálnej sezóne s výrazne zmeneným kádrom. Po štyroch kolách ešte nespoznal trpkú chuť prehry.

Ilustračný obrázok k článku Hokejbalová Nitra ŠOKUJE súperov: Po výraznej obmene kádra ešte NEPREHRALA
Zdroj: Rastislav Búgel

Nitra, ktorá sa v uplynulej sezóne tešila zo zisku bronzových medailí, v úvodnom kole nového ročníka cestovala do Skalice. Domácim nedali žiadnu šancu. Jedným presným zásahom sa zapísal Petrovič, dva pridal Gubo a nitriansky gólman neinkasoval ani raz.

Skvelý úvod sezóny

O týždeň neskôr sa Rytieri predstavili aj domácemu publiku. Na svojom ihrisku privítali LED.sk Bratislava. Opäť strelili tri góly, inkasovali iba jediný a tešili sa z druhého víťazstva.

Nitrianski Rytieri cestovali počas 3. kola najvyššej súťaže do Spišskej Belej. Domáci udreli už v prvom dejstve, keď Nitre strelili tri góly. Rytieri ale zbrane nezložili, v prostrednom dejstve otočili nepriaznivý stav štyrmi presnými zásahmi, pričom v závere zápasu ešte pridali poistku v podobe piateho gólu.

Prečítajte si tiež

Počas uplynulého víkendu bola na programe ešte aj jedna predohrávka. Nezdolaní Nitrania sa postavili Popradským Pirátom. Napínavý zápas napokon rozhodli až samostatné nájazdy, v ktorých sa šťastie priklonilo na stranu Nitry, ktorá tak v aktuálnej sezóne stratila jediný bod a poradila si postupne so všetkými súpermi.

Tabuľka

Poradie Tím Body
1. Nitra 11
2. LG Bratislava 9
3. Pruské 8
4. Skalica 6
5. Poprad 4
6. Vranov 3
7. Košice 3
8. Vrútky 2
9. Sp. Belá 1
10. P. Bystrica 1
11. LED.sk 0

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Správy, ktoré hýbu Nitrou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM