Lucia Lauková Kultúra

Hľadá sa Fotomodelka Európy: Vo finále súťaže krásy aj Rebeka z Nitry, FOTO

Modelingová súťaž pozná svoju tohtoročnú finálovú šestnástku. Medzi najkrajšími dievčatami má zastúpenie aj Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa Fotomodelka Európy: Vo finále súťaže krásy aj Rebeka z Nitry, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy

Súťaž Fotomodelka Európy (Fotomodella d’ Europa) funguje na Slovensku už niekoľko rokov. V spolupráci s portálom pre vlasové modelky Long Hair Prestige otvára dvere dievčatám a ženám, ktoré chcú skúsiť šťastie vo svete modelingu.

Ako zdôrazňuje riaditeľka súťaže Ivana Matušková, koncept prezentuje súhru krásy, životného štýlu a zdravia. Od iných súťaží sa ale niečím líši. ,,Vek ani výška nezohrávajú významnú rolu. Dôležitá je fotogenickosť a vnútorné vyžarovanie účastníčok," vysvetľuje .

V tohtoročnej finálovej šestnástke zabojuje o korunku krásy aj rodáčka z Nitry, Rebeka Vyskočová, ktorá nám o sebe prezradila viac v rozhovore.

Rebeka Vyskočová má 22 rokov a pochádza priamo z Nitry. Na strednej škole študovala herectvo a momentálne študuje na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre, odbor cestovný ruch, kde končí 1. ročník. Ako hovorí vo svojom voľnom čase rada spieva, zahrá si na klavíri, lyžuje, hrá tenis, takisto rada chodí do divadla a číta dobré knihy.

Kedy si začala s modelingom?

S modelingom som začala keď som mala 17 rokov. Oslovila ma scoutka z modelingovej agentúry. Od momentu keď som začala fotiť, sa mi táto práca veľmi zapáčila. Avšak z agentúry som odišla, pretože som nechcela byť viazaná zmluvou, tak som sa rozhodla skúsiť sútaže.

A ako sa ti darilo?

V roku 2017 som sa prihlásila do novej sútaže Miss Babystaff, ktorú som vyhrala. Bola som fotiť vo Varšave a prednedávnom som sa vrátila z fotenia na Ibize. Práca modelky ma naozaj baví a neberiem to len ako prácu, ale aj ako svoje hobby.

Prečo si sa rozhodla vyskúšať túto modelingovú súťaž?

Túto modelingovú sútaž som chcela vyskúšat, pretože mám rada nové výzvy a ako som povedala, práca modelky ma veľmi baví.

Máš nejaké vzory medzi modelkami?

Môj vzor medzi modelkami je Romee Strijd z Victoria´s Se­cret. Viem, že to môže vyznieť ako klišé, že je to práve modelka z Victoria´s Se­cret, ale sledujem ju už dlhú dobu, mám rada jej štýl a takisto sledujem jej videá na YouTube. Je veľmi prirodzená a preto sa mi páči.

Aké máš ciele do budúcna?

Mojim cieľom do budúcna je doštudovať úspešne vysokú školu a dalej sa venovať modelingu pokiaľ budem môcť. Moju vysnívanú prácu zatiaľ nemám, ale určite to bude niečo také, kde budem spoznávať nových ľudí, cestovať a pracovať v kolektíve.

V galérii si pozrite fotky finalistky z Nitry, Rebeky Vyskočovej!

Hľadá sa Fotomodelka Európy: Vo finále súťaže krásy aj Rebeka z Nitry, FOTO
5
Galéria
Zdroj: Fotomodelka Európy
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM