Lucia Lauková Šport Hokej

HK Nitra predlžoval zmluvy: Blackwater podpísal na ďalšie tri roky!

Dobré správy, ktoré potešia nejedného fanúšika spod Zobora. HK Nitra si poistila do budúcich sezón dvoch hráčov.

Ilustračný obrázok k článku HK Nitra predlžoval zmluvy: Blackwater podpísal na ďalšie tri roky!
Foto: Rastislav Búgel

HK Nitra nedávno predlžoval niektorým hráčom kontrakty. Ako informoval web HK Nitra, pokračovať v nasledujúcej sezóne bude obranca Matúš Rais. „Ide o nášho odchovanca. Sme s ním spokojní a tiež nás teší jeho prístup i tréningové nasadenie, ktoré má od začiatku sezóny. Preto sme mu ponúkli zmluvu aj na ďalší ročník,“ vysvetlil prezident HK Nitra Miroslav Kováčik, pre klubový web.

Kontrakt na 3 sezóny

Stretávať sa fanúšikovia budú naďalej aj s Kanaďanom Juddom Blackwaterom, ktorý do Nitry prišiel v minulej sezóne a pomohol tímu šiestimi gólmi vo finálovej sérii k titulu. Ako uvádza web HK Nitra, spokojnosť je na oboch stranách, čoho výsledkom je nová zmluva na ďalšie tri sezóny. „Vieme, aký hokejový potenciál sa v Juddovi Blackwaterovi skrýva. Preto sme mu ponúkli dlhodobý kontrakt a sme veľmi radi, že sme s ním predĺžili zmluvu o ďalšie tri sezóny,“ povedal Kováčik na webe klubu.

Noví hráči

Ako dodal Miroslav Kováčik pre web HK Nitra, klub pokračuje v nastolenej filozofii skladať káder podľa možností z čo najširšieho počtu domácich odchovancov, ktorí budú vhodne doplnení niekoľkými hráčmi zo zámoria. Začiatkom decembra oznámilo vedenie klubu prijatie nových posíl. Medzi nové tváre patrí Američan Erik Meland a Matt Cope a Slovák Timotej Šille,

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM