Lucia Lauková Správy

Hazard so životom kvôli fotke? Dvaja muži sa po lešení šplhali na strechu paneláka

Mladí muži mali vo večerných hodinách vyliezť po lešení až na strechu paneláka, len preto aby si urobili pár fotiek. Všimol si ich pozorný občan, ktorý privolal hliadku mestskej polície.

Ilustračný obrázok k článku Hazard so životom kvôli fotke? Dvaja muži sa po lešení šplhali na strechu paneláka
Zdroj: TASR

Incident sa odohral na Považskej ulici na sídlisku Klokočina, kde na jednom z bytových domov prebieha zateplovanie a na štyroch vchodoch je umiestnené lešenie.

„Na ňom spozorovali dvoch mladých mužov, ktorí sa vyšplhali až na strechu budovy. Operátor kamerového systému ich priebežne informoval o aktuálnom pohybe mužov na streche, tí sa, okrem iného, na streche fotografovali v rôznych polohách a miestach,“ uvádza sa na webe mestskej polície.

Na výzvu mestských policajtov, aby zo strechy zliezli, mladí muži nereagovali. Policajti na lešenie za mužmi neliezli. Mohlo hroziť, že pri pokuse o útek muži spadnú z lešenia. Kvôli bezpečnosti zvolili policajti inú takitku. Predstierali odchod od bytového domu.

„Vzdialili sa tak, aby ich nebolo vidieť a počkali, kým muži zlezú dolu sami. Keď boli bezpečne na zemi, hliadka ich vyzvala na predloženie dokladov totožnosti,“ opisuje udalosti mestská polícia.

Išlo o mužov z Nitry vo veku dvadsaťdeväť a dvadsaťštyri rokov, ktorí na mieste svoje nezodpovedné konanie oľutovali. Okrem fotiek si odniesli aj blokovú pokutu za neuposlúchnutie výzvy verejného činiteľa.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM