Lucia Lauková Krimi

FOTO: Dopravná nehoda neďaleko nášho mesta, sanitka sa zrazila s nákladným autom

Neďaleko nášho mesta sa zrazilo vozidlo záchrannej pomoci s nákladným autom. Zraneným musel prísť na pomoc vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dopravná nehoda neďaleko nášho mesta, sanitka sa zrazila s nákladným autom
Zdroj: Policajný zbor SR

K dopravnej nehode došlo v pondelok 16. januára. Informovala nás o tom Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre. „Dnes 16. januára 2017 asi o 12.20 hod. prijala polícia oznámenie o dopravnej nehode, ktorá sa stala v obci Koniarovce v topoľčianskom okrese,“ uviedla policajná hovorkyňa, Renáta Čuháková.

„Vodič vozidla rýchlej záchrannej pomoci idúci smerom na Topoľčany pravdepodobne prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s nákladným vozidlom Iveco,“ opisuje udalosti Renáta Čuháková, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Pri dopravnej nehode sa zranili 3 osoby. Zasahovať musel aj vrtuľník. „Pri dopravnej nehode sa zranil vodič sanitky, ktorý bol vrtuľníkom prevezený do nitrianskej nemocnice. Zranenie nohy utrpela pri tejto nehode aj lekárka v sanitke a záchranár sa zranil ľahšie,“ povedala krajská hovorkyňa PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

„Kamión je po čelnej zrážke nepojazdný. Škoda, ktorá na vozidlách vznikla zatiaľ nebola vyčíslená. Okolnosti ako aj miera zavinenia tejto nehody sú predmetom vyšetrovania topoľčianskej dopravnej polície,“ dodala policajná hovorkyňa KR PZ v Nitre, Renáta Čuháková.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM