Lucia Lauková Šport Futbal

FC Nitra potvrdil príchod Bilovského: S klubom podpísal 1,5 ročný kontrakt

Nitriansky klub sa dohodol na podmienkach zmluvy s novou posilou. Mužstvo verí, že Nitre pomôže zaplátať dieru po odchode Andreja Fábryho.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra potvrdil príchod Bilovského: S klubom podpísal 1,5 ročný kontrakt
4
Galéria
Zdroj: TASR

Vedenie fortunaligového futbalového klubu FC Nitra angažovalo Frederika Bilovského, ktorý nedávno skončil v českom klube Dukla Praha. Dvadsaťšesťročný ofenzívny stredopoliar podpísal s klubom 1,5 ročný kontrakt. Informovala o tom oficiálna klubová stránka.

„Na tohto hráča sme dostali tip, nakoľko mu v lete končila zmluva v Dukle. Mal veľmi dobré referencie už z predošlého pôsobenia na Slovensku, preto sme ho oslovili a dohodli sa na podmienkach. Frederik mal záujem hrať v Nitre,“ uviedol športový riaditeľ FC Nitra Marián Süttö.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Odchovanec dubnického futbalu pôsobil v najvyššej slovenskej súťaži v drese Myjavy. Po odstúpení klubu z Fortuna ligy zamieril do Dukly Praha. „Ide o ofenzívneho hráča do stredovej formácie, ktorý k nám prichádza v najlepšom futbalovom veku. Verím, že nám pomôže zaplátať dieru po odchode Andreja Fábryho, aj keď ide o trochu iný typ futbalistu. Je skôr pressingový a behavý a momentálne je vo veľmi dobrej kondícii. Čakáme od neho, že bude dominantný na pozícii pod útočníkmi a svojím pohybom a prihrávkami bude pomáhať tímu,“ dodal Süttö.

FOTO: Frederik Bilovský
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM