Lucia Lauková Šport Futbal

FC Nitra pokračuje v Slovenskom pohári: Prevalcoval súpera z Veľkého Lapáša

Na druhé kolo Slovnaft cupu Nitra vycestovala do futbalovej dediny Veľký Lapáš. Na trávniku hostí sa zrodil jednoznačný postup Nitry.

Ilustračný obrázok k článku FC Nitra pokračuje v Slovenskom pohári: Prevalcoval súpera z Veľkého Lapáša
Zdroj: Rastislav Búgel

Nitrianski futbalisti majú za sebou úspešné druhé kolo Slovnaft cupu. Stretnutie sa odohralo na domácom trávniku súpera vo Veľkom Lapáši. Domácim nedali futbalisti spod Zobora žiadnu šancu.

Ako uvádza klubová stránka FC Nitra, mužstvo z Veľkého Lapáša hrajúce v aktuálnej sezóne V.ligu Stred ZsFZ vstúpilo do zápasu s nasadením, ale hostia už v tretej minúte zakombinovali v strede poľa a po rýchlej akcii strelil Štefanec otvárací gól stretnutia.

Stav zápasu vyrovnal na 1:1 o pár minút Béger. Hostia na to odpovedali gólovou sprchou a zásluhou Šefčíka, Fábryho a Guláša zvýšili skóre Nitry na 4:1.

Po zmene strán sa sa dvakrát gólovo presadil Guláš, ktorý si pripísal hetrik. Siedmy gól pre Nitru pridal striedajúci Remeň. Bodku za stretnutím dal domáci Béger.

Súperom Nitry sa v treťom kole stane jeden z dvojice TJ Veľké Lovce – OFK Veľký Ďur.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

OFK 1948 Veľký Lapáš – FC Nitra 2:7 (1:4)

OFK 1948 Veľký Lapáš: Senecký – Pajer (74.Maršala), Homola, Galko, Béger, Moravčík, Chudík©, Dudáš (67.Kuchta), Slíž, Tinák, Ryban

FC Nitra: Kuciak – Šurnovský, Farkaš, Elexa, Fabiš, Vrábel (72.Remeň), Faško, Guláš, Štefanec (57.Gatarič), Šefčík (63.Tancík), Fábry

Góly: Béger (8. a 89.) – Štefanec (3.), Šefčík (14.), Fábry (20.), Guláš (39. 56. a 68.), Remeň (86.)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM