Lucia Lauková Kultúra

Fašiangový jarmok v Nitre sa blíži: Predajcovia už môžu posielať prihlášky!

Predajcovia zbystrite pozornosť. Ak chcete byť súčasťou tohtoročného fašiangového jarmoku, mali by ste čím skôr poslať prihlášku.

Ilustračný obrázok k článku Fašiangový jarmok v Nitre sa blíži: Predajcovia už môžu posielať prihlášky!
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk

Súčasťou podujatia Nitrianske fašiangy je tradičný jarmok. Predajcovia už naň môžu posielať prihlášky. Informuje o tom mesto Nitra na svojej stránke.

Fašiangový jarmok spolu s tradičnou domácou zabíjačkou a všetkým čo k jarmoku patrí sa bude konať 10. februára na Svätoplukovom námestí v Nitre.

Prihlášku spolu s prílohami môžu predajcovia poslať do 2. februára písomne na adresu Mestský úrad, OKČ a ŽP, Štefánikova 60, 950 06 Nitra alebo e-mailom homola@msunitra.sk; chlebcovah@msunitra.sk. Ako dodáva mesto Nitra, prípadne informácie môžete získať na tel. 037/ 6502 207, 6502 307.

V prihláške nesmú chýbať základné údaje ako: meno, priezvisko, obchodné meno, IČO, telefónne číslo, adresa, email, Daňový kód elekt. registračnej pokladnice, ponúkaný sortiment, oprávnenie na podnikanie (fotokópia dokladu) a v prípade vlastného stánku aj jeho rozmery. Kompletnú prihlášku nájdete po kliknutí SEM.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM