Lucia Lauková Krimi

Dráma na moste nad diaľnicou: Nitrianski policajti zachránili zúfalého mladíka

Nitrianskym policajtom sa podarilo zabrániť tragédii. Mladého muža našli na moste nad diaľnicou.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na moste nad diaľnicou: Nitrianski policajti zachránili zúfalého mladíka
Zdroj: Polícia SR - Nitriansky kraj

23-ročný muž sa chcel pokúsiť o samovraždu. Zabránili mu v tom policajti Pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry. Zúfalý mladík mal najskôr zavolať na tiesňovú linku 158. Uviedol, že sa nachádza v Nitre medzi Golianovou a Párovskými Hájmi v ťažkej životnej situácii a následne hovor ukončil.

„Na miesto boli okamžite vyslané policajné hliadky, ktoré začali systematicky prehľadávať danú oblasť a jej okolie. Lustráciou telefónneho čísla, ktoré volalo na tiesňovú linku bolo zistené, že ide o 23-ročného muža, čím hliadky získali bližší popis osoby, ktorá bola v ohrození života. Následne boli informácie doplnené o podstatnú skutočnosť, že muž by sa mal nachádzať v blízkosti diaľnice,“ priblížila polícia.

Prečítajte si tiež

Policajti sa urýchlene presunuli k mostu ponad diaľnicu, kde spozorovali muža v ohrození života. Po nadviazaní verbálneho kontaktu s mužom, s využitím psychologických metód sa hliadke podarilo dostať do jeho bezprostrednej blízkosti a tak zabrániť nešťastiu a dostať osobu do bezpečia.

„Policajti PMJ z Nitry svojím pohotovým konaním a profesionálnym zákrokom zabránili tragédii a zároveň ukázali, že sú nielen vyzbrojení zbraňami, ale aj slovami nádeje a pochopenia, ktoré zachránili život mladého chlapca v ťažkej životnej situácii,“ dodáva polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM