Lucia Lauková Šport Futbal

Dobré správy pre fanúšikov HK Nitra: Krištof a Kutálek predĺžili zmluvy

Vedenie HK Nitra zaviazalo na ďalšie sezóny svojich útočníkov Tibora Kutálka a Michala Krištofa. Obaja už podpísali nové kontrakty s HK Nitra.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre fanúšikov HK Nitra: Krištof a Kutálek predĺžili zmluvy
Zdroj: HK Nitra

Vedenie HK Nitra podpísalo nové kontrakty s dvoma útočníkmi. Michal Krištof a Tibor Kutálek tak ostávajú v radoch HK Nitra aj počas ďalšej sezóny. Informoval o tom web HK Nitra.

„Prvý menovaný podpísal v Nitre novú zmluvu na ďalšie dve sezóny, Kutálek má nový kontrakt na budúcu sezónou s opciou aj na ročník 2018/19,“ píše sa na klubovom webe HK Nitra.

Ako dodáva HK Nitra na webe, Michal Krištof v doterajšom priebehu základnej časti v 40 zápasoch nazbieral 33 bodov za 13 gólov a 20 asistencií. Nitriansky útočník Kutálek odohral 18 zápasov, ktorých dal 5 gólov a pridal 13 prihrávok. „Tiborovi Kutálkovi sme predĺžili zmluvu ešte pred jeho operáciou. Chceli sme, aby bol pokojnejší a vedel, že s ním klube počítame. S jeho službami sme veľmi spokojní. Podobne je to aj s Michalom Krištofom, ktorý nám odvádza výborné výkony a sme radi, že nitriansky odchovanec chce pokračovať doma aj v nasledujúcich dvoch sezónach. Nielen výkonmi na ľade, ale aj charakterovo ide príkladom. Nazdávame sa, že si zaslúži pozornosť reprezentačných trénerov,“ povedal pre klubový web prezident HK Nitra Miroslav Kováčik.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM