Lucia Lauková Hokej

Do Nitry prichádza najlepší kamarát Krisa Versteega: Klub nepočíta s dvojicou hráčov

Tím HK Nitra prechádza zmenami na súpiske. Novým menom je Colton Yellow Horn. Z tímu odchádza dvojica hráčov.

Zdroj: YouTube.com

HK Nitra pracuje na postupnej prestavbe tímu. Ako informuje na svojej klubovej stránke, do tímu prichádza ďalší útočník. Dvaja hráči odchádzajú.

„Nitra získala do svojich radov ďalšieho zámorského hokejistu. Je ním 32-ročný univerzálny útočník Colton Yellow Horn, ktorý pôsobí v Európe už šiestu sezónu,“ uvádza HK Nitra.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Veľkú časť podľa klubu strávil v EBEL, v tejto medzinárodnej lige hájil farby Znojma a Grazu, kde začal aj aktuálny ročník.

„Celkovo nastúpil v EBEL na 293 zápasov, dal v nich 117 gólov a prihral na 167, čo v súčte dáva 284 kanadských bodov,“ píše sa na klubovom webe HK Nitra.

Nitru pozná

Pre Coltona Nitra nie je neznámou. „Ako niekdajší hráč Plzne na vlastnej koži zažil dve prehry proti Nitre v CHL. Zažil tak teda nielen atmosféru v Nitre, no najmä legendárny tisícový mega výjazd nitrianskych fanúšikov do Plzne zo septembra 2016. Okrem toho je o ňom známe, že patrí k najlepším kamarátom Krisa Versteeega a Judda Blackwatera, s ktorými sa pozná od detských čias,“ pripomína HK Nitra.

Vedenie HK Nitra oznámilo aj odchod útočníka Eduarda Šimuna a obrancu Dylana Olsena. O ich budúcnosti sa má rozhodnúť v najbližších dňoch.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a In­stagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nitry a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM