Správy

Chcete zarábať MINIMÁLNE 1 200 eur? Nitriansky kraj hľadá možno práve VÁS!

Pokukujete po novej práci a nevadí vám poriadna výzva? V tom prípade ste na správnej adrese.

Ilustračný obrázok k článku Chcete zarábať MINIMÁLNE 1 200 eur? Nitriansky kraj hľadá možno práve VÁS!
Zdroj: Pexels.com

Nitriansky samosprávny kraj hľadá kandidáta na obsadenie pracovnej pozície „právnik, odborný referent“ Odboru dopravy a pozemných komunikácií. Župa o tom informovala na svojom webe.

Kraj vyžaduje vysokoškolské vzdelanie II. stupňa v odbore právo, prax v odbore minimálne 3 roky, z toho minimálne 1 rok v oblasti dopravnej problematiky a znalosť vecne príslušnej legislatívy v oblasti dopravy – verejná osobná doprava, správa cestných komunikácií.

Samozrejmosťou je znalosť MS OFFICE (Word/ Excel/ Outlook) na úrovni pokročilý, samostatnosť, dôslednosť, zodpovednosť, komunikatívnosť a bezúhonnosť.

Čo ho čaká?

Budúci odborný referent sa musí pripraviť na poskytovanie právneho poradenstva v rámci všeobecnej pôsobnosti odboru dopravy a pozemných komunikácií, vypracovávanie a posudzovanie zmlúv v rámci prípravy a realizácie investičných zámerov, resp. v rámci úpravy zmluvných vzťahov s dopravcami v pravidelnej prímestskej autobusovej doprave a spracovávanie, posudzovanie a realizácia agendy pozemkového práva vo vzťahu k aktivitám odboru dopravy a pozemných komunikácií.

Ponúkané benefity a ďalšie informácie nájdete na druhej strane!

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM